The Way You Make Me Feel



"The Way You Make Me Feel" är en låt från albumet "Bad".
Precis som Bad-singeln nådde The Way You Make Me Feel nummer 1 på Billboard-listan som en av fem singlar från samma album. I Storbritannien nådde singeln som bäst upp till nummer tre, låten nådde inte förstaplatsen i speciellt många länder men lyckades ändå ta sig upp på topp 10 på de flesta ställen.

The Way You Make Me Feel
är en kärlekshistoria om en man som är förälskad i en kvinna och beskriver hur han känner för henne, låten har blivit en av Michael Jacksons mest kända låtar.

Musikvideon till The Way You Make Me Feel finns i två versioner, en förlängd version på 8 minuter och en kortare version anpassad för musikkanalerna. I musikvideon jagar Jackson en ung kvinna runt i ett förortskvarter men får gång på gång nobben av kvinnan, Jackson stannar henne och börjar sjunga på The Way You Make Me Feel, låten avslutas med en gruppdanssekvens typisk för en Michael Jackson-video.

Kvinnan i videon spelas av Tatiana Thumbtzen som skapat tidningsrubriker då hon påstod att hon haft en väldigt passionerad romans med Michael Jackson, under en privat konsert 1988 i Madison Square Garden kysste hon Michael på scen när hon gjorde att gästframträdande under uppträdandet av The Way You Make Me Feel och har sedan dess spunnit på historien.

Källa: Wikipedia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild