Michaels barn deltar på GrammysEnligt uppgifter från CNN tidigare i natt, är det planerat att Michael Jacksons två äldsta barn ska ta plats på scenen i helgen för att ta emot en Grammy Lifetime Achievement Award för sin far. Det blir det första offentliga framträdandet för Prince, 12, och Paris, 11, sedan deras fars minneshögtid bara 12 dagar efter hans död.

Två källor nära familjen berättar att Jacksons yngsta son, Blanket, 7, inte förväntas delta, även om dom säger att detta kan förändras.

I motsats till många publicerade rapporter i media, berättar källorna att det absolut inte finns några planer för barnen att sjunga eller dansa på galan.

Det har tidigare i veckan florerat rykten om att barnen kanske skulle delta, något som nu alltså bekräftas av både CNN och källor inom familjen.

Galan sänds live på söndag klockan 02:00 svensk tid på kanal 9.

Källa: JacksonThrill


Grammy Awards 1988Michael framför "The Way Do You Make Me Feel" och "Man in the mirror".
Riktigt bra framträdande då Michael var som allra störst.


Jackson i SverigeHär ett klipp som jag laddat upp från när Michael var i Sverige.
I klippet får vi också en kort interljuv med Anton Glanzelius som faktiskt träffade Michael när han var i Sverige 1988.


Dagens Bild


This is it faces of the worldSony har lagt upp en chans för alla fans att delta i en unik video för Michael Jackson. This is it - faces of the world är fansens video för Michael Jackson. Videon fungerar precis som i Michael Jacksons minifilm för Black or white, där alla olika ansikten i slutet ändrar sig. Men denna gången är det fansens ansikten som kommer synas istället.

Se till att ladda upp ditt bidrag redan nu och delta i Michael Jacksons - This is it - faces of the world!
Klicka här!

Källa: Jacksonthrill


Bilder från Billie JeanBilder tagna från MJJPictures.com


3-D Hyllning på Grammy AwardsGrammy-vinnare Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood, och Usher ska gå ihop, tillsammans med Michaels röst i bakgrunden, i en rörande hyllning till Jackson på den 52: e årliga Grammy Awards på Söndag 31 januari. Detta mycket speciella GRAMMY ögonblick kommer innehålla den aldrig tidigare sedda 3-D mini-filmen för "Earth Song", som skapades som mittpunkten i Michaels mycket efterlängtade-This Is It turné. Mini-filmen har aldrig tidigare visats för allmänheten i sin helhet innan detta GRAMMY ögonblick.

3-D filmen skapades för att stödja genomförandet av "Earth Song", en unik komposition och en nr 1 hit för Jackson. Sången har ett starkt tema om planetens framtid, och Jackson såg det som en unik möjlighet att leverera ett budskap till miljontals människor som skulle ha sett honom på turné.

"Det var en av de viktigaste delarna av den konsertturné Michael skulle genomföra och när han såg filmen för första gången vid sin sista repetition, hade han tårar i ögonen", enligt Ken Ehrlich, GRAMMY co-producent och tidigare kompanjon med Jackson, som också var på repetitionen den kvällen.

"Detta mycket speciella GRAMMY ögonblick kommer innehålla några av våra mest respekterade GRAMMY mottagare, som alla har en stor kärlek för Michael", tillade Neil Portnow, VD i The Recording Academy. "Detta segment ser alltså ut att bli en känslomässig höjdpunkt i årets mässa!

Detta är också första gången GRAMMY gör ett tekniskt genombrott genom att det blir första gången då en större Awards Show sänder i 3-D! Årets Grammy Awards är också den första showen att sända i hög upplösning och 5.1-surroundljud.

Så att tittarna kan njuta av detta unika 3-D ögonblick på sin TV hemma, har CBS och Target gått in i ett samarbete för att ge miljontals människor gratis 3-D GRAMMY glasögon. Från Söndag, 24 januari till söndag 31 januari, kommer alla Target butiker i USA erbjuda dessa 3-D GRAMMY glasögon så att fansen har möjlighet att se filmen som var mycket personlig för Jackson. Dessutom kommer publiken på Staples Center dela samma 3D-upplevelse, då de får bära samma glasögon som bärs av tittarna hemma.

Den 52:a Grammy Awards kommer att äga rum Söndagen den 31 januari i Staples Center i Los Angeles och kommer att sändas i HDTV och 5.1-surroundljud i CBS Television sändningar. Showen kommer också att stödjas på radio via Westwood One världen, och omfattade online på GRAMMY.com och CBS.com, och på YouTube.

Galan kommer självklart även att sändas i Sverige, live, på kanal 9 (söndagen den 31 Januari) klockan 02:00. Något du alltså absolut inte får missa!

Källa: JacksonThrill


Moonwalker - Part 7


Moonwalker - Part 6


Dagens Bild


Human NatureHuman Nature är en låt från albumet Thriller.


6 Nya Klipp från This Is ItSony har släppt hela 6 nya videoklipp från de kommande DVD/BluRay utgåvorna av This is it. Klippen visar bla en del av kläderna som Michael skulle använda under turnen. I ett av klippen, de första (se nedan), sitter Michael och äter vid ett bord och diskuterar med Kenny Ortega. I klippet ser man väldigt tydligt att Michael verkligen var tillbaka. Klippet skulle lika gärna kunna vara från Bad eller Dangerous tiden. Ta del av videoklippen nedan!

Klicka på numren för att se klippen!

1. 2. 3. 4. 5. 6.

Källa: Jacksonthrill.


SpeechlessSpeechless är en låt från Michaels sista album Invincible.
Riktigt bra låt om jag får säga det själv.


VH1 visar ny TDCAU musikvideo!En ny musikvideo för They dont care about us ska premiärvisas på
VH1 tisdagen den 19 Januari klockan 10:00.
Videon är byggd på This is it filmen,
hurvida det är nya klipp som kommer visas och om
the drill är med, är i skrivande stund oklart.

Källa: JacksonThrill


TV3 visar Michael JacksonTV3 kommer inom en snar framtid visa Michael Jackson.
Vad exakt det är TV3 kommer att visa vill jag ännu inte gå ut med.
Jag kan däremot berätta att TV3 nyligen köpt in rättigheterna till ett program/dokumentär som alltså inom kort kommer att visas. Mer info om detta kommer lite senare.

Tills dess kan vi tipsa dig om att inte missa programmet Inside the Michael Jackson Mansion: Never can say goodbye,
som kommer att visas på TV6 söndagen den 24 jan klockan 11:40

Källa: JacksonThrill


Gone Too SoonGone too soon är en låt från albumet Dangerous.
En av mina absolut favoritlåtar med Michael och får mig nästan att gråta.


Nytt NeverlandI Gary Indiana har man planer på att bygga en nöjespark som kommer att likna MJ: s Neverland Ranch som en hyllning till Michael Jackson.

Parken kommer att innehålla en golfbana, museum, 300-rums hotell, en Performing Arts Center, och en berg-och dalbana som kommer att heta "Thriller ride". Odi Anderson, parkens verksamhets agent sa: "Vi kommer att börja bygga anläggningen i år. Vi har bestämt ett visst datum och datumet är knutet till en speciell Michael Jackson händelse!

Källa: Jacksonthrill.


Billie Jean - Motown 25Det legendariska Motown-framträdandet från 1983.
Det var här som Moonwalken kom och blev hans signatur.


Jackson i Family Guy
Dagens Bild


Scream / TDCAU / In The ClosetLive från HISTORY-Tour i München 1997.
Riktigt bra medley!


Pretty Young ThingP.Y.T är en låt från albumet Thriller från 1982.
Riktigt bra låt för min del.


Moonwalker - Part 5


Moonwalk"Moonwalk" är en självbiografi skriven av Michael själv och den kom ut 1988.
I boken berättar Michael om sin förlorade barndom som nästan bara gick ut på att spela in musik och turnéra med sin syskongrupp Jackson Five.
Han berättar också om sin familj, minnen, om alla samarbeten genom åren och annat som faktiskt gjorde att han blev "The King of pop" på 80-talet.

Boken innehåller mycket text, men också (mycket) bilder från JacksonFive-tiden ända fram till Bad.
Boken är riktigt bra enligt mig och jag tycker ni verkligen skall läsa den.


Läkaren Murray åtalasMichael Jacksons läkare Conrad Murray åtalas nu för världstjärnans död.
Målet kommer upp i domstol om några veckor, skriver sajten TMZ.

Popikonen Michael Jackson avled i sitt hem 25 juni 2009, 50 år gammal, bara dagar före premiären av sin stora comeback ”This is it”.
Obduktionsrapporten visade att stjärnan dog av en överdos av bedövningsmedlet propofol. Bedövningsmedlet hade ordinerats av hans läkare Conrad Murray, som var på plats i Michael Jacksons hem när stjärnan avled.
Conrad Murray har erkänt att han skrivit ut Propofol för att hjälpa Michael Jackson att sova. Sedan dess är han misstänkt i Los Angeles-polisens brottsutredning.

Enligt kändissajten TMZ kommer Conrad Murray att åtalas för vållande till annans död på grund av grov vårdslöshet. Målet kommer upp i domstol om några veckor. Murrays talesman Miranda Sevcik och hans advokat Edward Chernoff vill inte kommentera åtalet. Både insisterar dock på att läkaren inte skrivit ut något som kan ha dödat Michael Jackson, skriver Associated Press news agency.

Conrad Murray återvände till sitt arbete vid Armstrong Medical Clinic i Houston för en och en halv månad sedan. Läkaren har förföljts och hotats sedan han dök upp i brottsutredningen.

Källa: Aftonbladet.


Dagens bild


Sony stoppar "Another Day"

MBad

Den osläppta låten med Lenny Kravitz och Michael Jackson vid namn, Another Day, läckte ut i helgen i form av ett snipp. Enligt Sony ska låten inte ha varit meningen att läcka ut och inte ens se ljuset av dagen. Sony jagar nu runt på Internet för att försöka plocka ned låten, vilket kan bli väldigt svårt då fans redan hunnit ladda hem den. Enligt radiostationer i USA som redan spelat hela låten ska det vara Sony som läckt ut låten med vilja.'
EDIT: Jag har snippen på min data och nu tänker jag ta del av den:

Ladda ner "Another Day" här!

Källa: JacksonThrill


30th Anniversary Celibration

s

Nu har ni en till chans att se "Michael Jackson- 30th Anniversary Celibration" från 2001.
SVT1 kl. 22:35


Wanna Be Starting Something"Wanna Be Starting Something" är en låt från albumet Thriller från 1982.


RSS 2.0