Ville få Bubbles att prata

http://www.informatieplein.eu/joomla/images/stories/michael-and-bubbles-in-hq-michael-jackson-8273945-1638-2000.jpg

Michael Jacksons apa Bubbles var en av sångarens bästa vänner. Men bristen på samtal störde stjärnan. Det ville han ändra på, påstår tidningen News of the World. Enligt tidningen ska Michael Jackson ha varit övertygad om att de två förstod varandra men också varit frustrerad över att de inte kunde föra ett riktigt samtal.

– Michael ville alltid veta hur han skulle kunna få Bubbles att prata, säger Michael Jacksons syster La Toya till News of the World.

Därför ska superstjärnan ha hört av sig till flera halsexperter för att få hjälp att operera in stämband i apan.

– Michael ville ge honom stämband och frågade läkare: ”kan jag operera honom så att jag kan få veta vad han tänker?”, säger La Toya.

Någon operation blev det dock aldrig och enligt tv-veterinären Emma Milne hade det ändå inte fungerat.

– Chimpanser kommunicerar med ansiktsuttryck. Och operationen hade troligtvis dödat honom, säger hon till News of the World.

Källa.

Liberian Girl


Liberian Girl är låt från albumet Bad.


Justin Bieber stoppas av MJJ ProductionsJustin Biebers musikvideo till låten ”Baby” är inte längre tillgänglig på YouTube på grund av ett upphovsrätt yrkande från MJJ Productions. Michael Jacksons produktionsbolag påpekar att Justins video ”Baby” är en direkt rip off av Michaels video ”The Way You Make Me Feel”. Enligt källor har MJJ Productions även hotat att stämma Justins ansvariga för plagiatet och YouTube om videon laddas upp igen.

Såhär ser det ut om man söker på Justin Biebers video ”Baby” på YouTube:Källa: Jacksonthrill.

Neverland, ny nöjespark?


Tjänstemän kollar in Michael Jacksons dyrbara egendom Neverland och idén om att förvandla Neverland till en nöjespark. Även fast stora delar av alla attraktioner var sålde långt innan Michael dog och de flesta andra efter hans bortgång så ser köparna en stor vinst att köpa marken då det kommer locka fans från hela världen som vill besöka Neverland. Även fast Neverland kommer innebära stora inkomster så kostar det att köpa loss egendomen. Neverland kostar mer än The state of California har råd med. Neverland skulle kosta hela 100 miljoner dollar! Så just nu ser det ut som det blir kvar i Jacksons händer men detta är nog inte det sista vi hör om idén!

Källa.

Fansen klottrar ner Neverland och Forest Lawn!

Fansen väljer att köpa blommor, nalle björnar, bilder m.m. som de sedan tar med sig till Neverland och Forest Lawn, men nu har fansen tagit hyllningarna till ett steg som är olagligt. De har börjat använda murarna till Neverland och gravar och väggar på Forest lawn för att skriva deras hälsningar till King of Pop. De är kärleksfulla medelanden men det är även vandalism! Detta har gått så långt att de arbetande på Forest Lawn nu funderar på att spärra av Forest Lawn för fansen vilket då innebär att fansen inte länge kan komma nära sin hjälte.

Källa.

Offline tills 22/7

http://www.michael-jackson-photos.com/michael_jackson_young.jpeg

Jag skall på semester från och med imorgon och skall vara borta tills 22/7.
Så inga inlägg tillsdess, bara så ni vet :D

Joe Jackson: "Hennes fel att Michael dog"


Joe Jackson, popkungen Michael Jacksons pappa, lägger skulden för Michaels död på hans mamma, Katherine Jackson. Anledningen är att han tror att hon kunde ha förhindrat sonens missbruk av receptbelagda mediciner.

Joe talade ut i en intervju med den brittiska ridningen News of the world häromdagen och berättade om hur han bad Katherine att tala med Michael om hans personliga problem och att hon skulle hjälpa honom att reda ut dem. Men han påstår att hon vägrade att genomföra hans begäran och anser därför att anledningen till att han inte är vid livet idag delvis beror på att hon inte hjälpte Michael.

- Katherine grät konstant efter hans död. Men jag kramade henne inte för jag var arg över att hon grät. Jag sa ”om du hade lyssnat på mig så skulle Michael fortfarande varit vid livet”. Jag tänkte på alla de gångerna som jag bad henne om hjälp för jag visste att det inte var något som stämde. Jag är förbannad på henne. Hon kunde ha gjort skillnad, berättade Joe för News of the world.

Joe Jackson ångrar även att han själv inte hjälpte Michael mer än vad han gjorde.

Källa.


LaToya träffar Bubbles


Bubbles lämnade Michael 2004 och placerades då på ett ställe som tar hand om Chimpanser. Nu i Juni iår bestämde sig Michaels syster Latoya att besöka Bubbles! Kolla på klippen.

Källa: Jacksonthrill.

Uthyres: Bubbles

http://kecute.files.wordpress.com/2009/06/michael-jackson.jpg

Om du pungar ut 76 248 kronor får du hyra Michael Jacksons moonwalkande schimpans Bubbles. Enligt tidningen Daily Star har djurparken Center for great apes i Florida ont om pengar och erbjuder fans till den avlidne popkungen Michael Jackson att hyra Bubbles. För 10 000 dollar får du adoptera schimpansen under ett år.

Du får då komma till apcentret i Wauchula i Florida och hänga med det karismatiska djuret medan du bor i en stuga på området. Bubbles har hunnit bli 26 år gammal och lever tillsammans med fem andra schimpanser, som också har ett förflutet i nöjesvärlden. Enligt djurparken är Bubbles dramatisk och känslig. Han gillar att posera framför kameran.

För den mindre bemedlade finns ett billigare alternativ. För en dryg tusenlapp, 150 dollar, kan du gå med i Bubbles adoptionsklubb. Då får man ett foto på Bubbles och hans biografi hemskickad.

Källa.

Jackson säljer fortfarande


Michael Jackson verkar nästan vara värd mer död än levande. Världsstjärnan som avled för ett år sedan har nämligen sålt 35 miljoner album efter sin död.

Efter sin död har Michael Jackson sålt ungefär nio miljoner skivor i USA, samtidigt som Jackson 5 och The Jacksons sålt runt 800 000 album. Utanför USA har försäljningen av Michael Jacksonalbum kommit upp i imponerande 24 miljoner exemplar. Det rapporterar den amerikanska musiktidskriften Billboard Magazine.

Även på den digitala sidan har försäljningen ökat. Billboard Magazine räknar med att ungefär 26,5 miljoner låtar har laddats ned runt om i världen. Den totala musikförsäljningen beräknas ha genererat intäkter på över 3,3 miljarder svenska kronor.

Även andra fenomen såsom ringsignaler, filmintäkter och musikdistribuition har hjälpt till att producera miljardintäkter efter sångarens död.

Källa: Nyhetskanalen.

Otippad Jackson-hit störst


Say, say, say är något oväntat Michael Jacksons mest framgångsrika låt genom tiderna. Säg "Michael Jackson" och de flesta kanske nämner Billie Jean, I Want You Back eller Thriller. Snackar du om hans största hit? Då pratar du möjligen oväntat om Say, Say, Say.

Enligt amerikanska Billboard är Paul McCartney-duetten från 1983 den mest populära låten med Michael Jackson. Kollaborationen är den sång av alla popstjärnans hits som legat längst på Billboardlistans tio-i-topp. De som följer närmast efter är Billie Jean, I'll Be There, Beat It och Rock With You.

Källa.

Förväxlade Ballack med Jackson


Här är en av tv-historiens största grodor.Det tyska tv-ankaret Irich von der Osten berättade om det mest spektakulära transferryktet någonsin.Programledaren förväxlade fotbollsspelaren Michael Ballack - med Michael Jackson.

Ibland kan det vara svårt att hålla isär namnen. Fråga bara den tyska programledaren Irich von der Osten på kanalen n-tv. Det var när han skulle berätta om ett transferrykte i fotbollsvärlden som von der Osten blandade ihop begreppen. Tv-klippet där han blandar ihop Michael Jackson och Michael Ballack har nu spridit sig på Youtube. Vad von der Osten egentligen ville säga var att Leverkusen dementerar att Michael Ballack skulle vara på väg till klubben. 

Källa.

Chris Browns hyllning på Bet Awards 2010


Katherine´s bok finns att köpa nu!


Nu har Michaels mamma Katherine Jackson´s bok "Never Can Say Goodbye" kommit ut och du kan köpa den här!

You Are My Life


You Are My Life är en låt från Invincible-skivan.

RSS 2.0