Uthyres: Bubbles

http://kecute.files.wordpress.com/2009/06/michael-jackson.jpg

Om du pungar ut 76 248 kronor får du hyra Michael Jacksons moonwalkande schimpans Bubbles. Enligt tidningen Daily Star har djurparken Center for great apes i Florida ont om pengar och erbjuder fans till den avlidne popkungen Michael Jackson att hyra Bubbles. För 10 000 dollar får du adoptera schimpansen under ett år.

Du får då komma till apcentret i Wauchula i Florida och hänga med det karismatiska djuret medan du bor i en stuga på området. Bubbles har hunnit bli 26 år gammal och lever tillsammans med fem andra schimpanser, som också har ett förflutet i nöjesvärlden. Enligt djurparken är Bubbles dramatisk och känslig. Han gillar att posera framför kameran.

För den mindre bemedlade finns ett billigare alternativ. För en dryg tusenlapp, 150 dollar, kan du gå med i Bubbles adoptionsklubb. Då får man ett foto på Bubbles och hans biografi hemskickad.

Källa.

Kommentarer
Postat av: Michael Jackson [Minnesblogg]

Jätte fin blogg! :) Har Just nu en Tävling där Jag lottar ut en valfri Michael Jackson Poster från Discshop. Vore Jätte Roligt om du ville Vara med :)

(Ber om Ursäkt om du inte vill ha Såna här kommentarer)

2010-07-07 @ 16:07:18
URL: http://thekingofpop.webblogg.se/
Postat av: MICHAEL JACKSON [minnesblogg]

SV: Jag vet :), Men Tack för Informationen :D Längtar till det nya Albumet kommer ut :)

2010-07-07 @ 20:27:29
URL: http://thekingofpop.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild