Michaels Neverland



Michael Jackson är känd världen över som en superstjärna som sålt hundratals miljoner skivor, en innovatör inom musik, dans, uppträdande och låtskrivande. Men han var mycket mer än det - han var en även en fantastisk människa. Han inspirerande hundratusentals människor runt om i världen att hjälpa till att göra världen till en bättre plats och göra vad de kan för att hjälpa de mindre lyckligt lottade - i synnerhet barn.
Neverland var en plats där han inte bara kunde undgå skenet från allmänhetens ögon, utan också hjälpa sjuka och döende barn och deras familjer från hela världen. En plats där de kunde komma och ha en rolig dag och glömma sin sjukdom och bara vara barn på nytt. Han gjorde det som en gest från hans hjärta, med sina egna pengar, inte med hjälp av någon välgörenhets organisation och han krävde inget i gengäld mer än att se deras leende ansikten. Michael gav hundratals miljoner dollar och oräkneliga timmar av sin egen tid till välgörande ändamål och i synnerhet, sjuka och döende barn. Han fick många humanitära utmärkelser.
NU har det öppnats en sajt som kämpar för att öppna Neverland på nytt så att barn runt om i världen kan få uppleva lyckan och magin som många barn har fått uppleva på Neverland innan dom. Men man vill även genomföra detta för att rädda Neverland och för att fansen ska ha en plats att söka sig till och för att det var en plats som betydde mycket för Michael. Denna sajt är skapad av ett fan och hon skapade sajten för att fansen ska få säga sitt och för att försöka få igenom förslaget.
Om du vill stödja detta förslag, klick här.

Källa: Jacksonthrill - forum.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild