"The Experience" försenas till PS3 och XBOX 360

http://bestofmichaeljackson.jclondon.com/wp-content/uploads/2010/09/michael-jackson-the-experience-game-cover-wii.jpg

Xbox 360- och PlayStation 3-versionerna av Ubisofts "Michael Jackson: The Experience" försenas till nästa år, med motiveringen att utvecklarna behöver mer tid för att lära sig använda PlayStation Move och Kinect. Helt rätt skäl för en försening med andra ord. Däremot kommer Wii-versionen i tid, liksom versionerna till PSP och Nintendo DS. Och ”i tid” är den 25 november, lagom till julhandeln med andra ord.

Källa

JacksonThrill avslöjar Bildbluffen!

För en dryg vecka sen släppte fotografen Arno Bani ett antal tidigare osläppta bilder på Mr Michael Jackson. Jacksonthrill visade 6 av dessa. Det fanns dock en bild som vi valde att inte visa. Den föreställer Michael stående

s framför en grå bakgrund helt klädd i svarta kläder och 2st glittriga handskar. Den spreds som en löpeld bland Michael Jacksons fans och den påstods komma från Arno Banis fotografering.

Men var det verkligen Michael vi såg? Det var något som inte stämde… Jacksonthrill valde att gräva lite djupare. Efter en lång och utförlig research kan vi på Jacksonthrill nu avslöja den stora bildbluffen!

Yunho, är namnet på en medlem från det sydkoreanska pojkbandet TVXQ. TVXQ ses som en av de mest populära pojkbanden i Asien. Gruppen består av fem medlemmar, bla Yunho.

Yunho fick äran att vara den enda kändisen i Asien att bli inbjuden till Michael Jacksons 1-års minneskonsert (THE Tribute Concert). En konsert som drevs av Michaels broder Jermaine. Konserten blev aldrig av… Men det blev däremot ett fotoprojekt med Yunho. Material som senare skulle promota honom som en av artisterna inför minneskonserten.

På en av bilderna har Yunho fotats i svarta kläder framför en grå bakgrund. Yunho bär även 2st glittriga handskar för att ge en extra touch av Kungen av Pop. Jacksonthrill har fått tag i materialet och kan idag som första media avslöja att den tidigare ”nya” bilden på MJ framför en grå bakgrund egentligen föreställer Yunho.

Personen som har valt att busa med Jackson fansen har tagit bilden från Yunhos fotoprojekt, mörkat ner den en aning i Photoshop, målat över detaljer, bytt ut Yunhos ansikte mot Michaels och spegelvänt den. Resultatet? En ”ny” Jackson!

Så vad fick oss att tro att allt var fejk? Förklaringen är enkel.

Det var skuggan. ”Michaels” skugga såg inte äkta ut. Om bilden skulle varit äkta skulle skuggan luta på ett helt annat sätt än vad den egentligen gjorde.

Hur hittade vi då all information och den egentliga bilden?

Sanningen är enkel. Jag gick igenom all info från Arnos’s fotoprojekt med Michael. Vad jag kunde hitta var att ingen av bilderna som Arno tagit skulle ha varit en av dessa. När jag sedan, tro det eller ej, snubblade på originalbilden av en slump, var sanningen ett faktum. Efter lite research om vem personen var så var uppdraget fulländat.

Så vad lär vi oss av detta alla Jackson fans? Jag låter Michael avsluta med sina egna ord från låten Tabloid Junkie: ”Just because you read it in a magazine, Or see it on the TV screen, Don’t make it factual”.

Källa: JacksonThrill

Nytt album och 1 DVD-box!

http://userserve-ak.last.fm/serve/500/31181525/Michael+Jackson+Thriller+Era+Grammy+Awards+198.jpg

Nej du läste inte fel! Jacksonthrill är stolta att som första media i världen avslöja detaljer om 2 stora kommande Michael Jackson släpp! En säker källa berättar för JT att ett nytt album är på gång. Albumet som är tänkt att släppas någon gång mellan 23/24/29 november kommer landa med tidigare outgivet material. Som Jacksonthrill berättade i våras är det fortfarande tänkt att låten Another Day ska släppas som första singel. Våran källa berättar att albumet kommer att komma med ca 10 låtar och en booklet med ett urval av dom hetaste Jackson bilderna någonsin. Den största nyheten, berättar våran källa, är en 3 DISC DVD som kommer att släppas i samband med skivan och TV-spelet Michael Jackson Experience. DVD boxen som är tänkt att heta VISION kommer att innehålla alla Michael’s musikvideos. Disc 3 ska däremot komma med helt osläppt material därav bla den än så länge osläppta musikvideon till One More Chance! Videon till One More Chance skulle släppas i samband med Invincible men drogs tillbaka då Michael tvingades uppsöka rätten för de falska pedofilanklagelserna. Musikvideon har sedan dess aldrig fått se dagens ljus men enligt våran källa är det nu alltså äntligen dags och vi kommer att få se videon i sitt original. DVD-boxen kommer att komma i en skimrande guldfärg med Michael bilder i 3D motiv. I boxen kommer det även att medfölja en booklet fullt med bilder. Hurvida bilderna är nya eller gamla sägs inte. Boxen är tänkt att släppas i samband med skivan och tv-spelet och preliminärt datum är 29 nov. Våran källa berättar att den första singeln fortfarande planeras att släppas vid Halloween men som alltid i Michael världen så kan datum och detaljer ändras i sista stund.

Källa: JacksonThrill

RSS 2.0