Murray´s advokater kräver material från "This Is It"På deras uppdrag till att bevisa att Murray är oskyldig, hävdar dem att Michael dödade sig själv och var psykiskt och mentalt kaos innan han dog, och nu stämmer Murray's advokater Sony Pictures på allt rå material från This Is It-repetitionerna.

Murray's advokater vill ha banden i hopp om att visa att Michael var långsam och svag dagarna innan hans död.

Källa: MJSWEDEN.tk

She´s Out Of My LifeShe´s Out Of My Life är en cover som finns med på albumet Off The Wall.

Britney Spears kräver MJ-låtar på turnén

http://buzzin.se/wp-content/uploads/2011/02/britney-spears-michael-jackson.jpg

Britney Spears håller en sund kropp och själ under hennes turné, och hon ser till att hennes team gör samma sak. Popstjärnan har förbjudit skräpmat och alkohol bakom backstage på hennes shower, och kräver att Michael Jackson ska spelas i hennes omklädningsrum.

Brittiska tidningen "The Sun" rapporterar också om att Britney kommer ha ett mini gym uppsatt vid varje turné stop, och ett par luftfuktare för att hålla hennes röst frisk. Förutom att lyssna på Michael Jackson's låtar, har Britney tydligen anlitat MJ's koreografer för att hjälpa till med några dansnummer.

Källa: MJSWEDEN.tk

DaBrats MJ-tatuering

Amerikanska rappartisten DaBrat har skaffat en Michael Jackson-tatuering på armen.

Källa: MJSWEDEN.tk

Bilder från obduktionen kommer att visasDomare Michael Pastor har tillåtit åklagare att presentera två bilder tagna på Michael's obduktion för att användas som bevis på Conrad Murray's rättegång. En av bilderna visar Michael med kläder, liggande på en bår.
Den andra bilden visar Michael's nakna kropp, men domaren förklarade att vissa delar kommer "blurras", men inte vilka delar.

Källa: MJSWEDEN.tk


Glad PåskJag skall åka till Öland idag och vara där ända fram till Annandag Påsk. Jag kommer inte kunna ha tillgång till internet där, så därför önskar jag er nu en Glad Påsk!


Morgongympa med Michaels musik

http://home.mjnewsalerts.com/wp-content/uploads/2011/04/001372a9ae270f0f99bd2c.jpg

Snart två år efter sin död sätter Michael Jackson fortfarande sin prägel på vardagen för ett hundratal kinesiska skolbarn som varje morgon dansar till hans skiva "Dangerous" som morgongymnastik.

Över 700 skolbarn samlas varje morgon på Dupingskolan i Chongqing i den bergiga sydvästra delen av Kina. I raka led dansar de till Michael Jacksons skiva "Dangerous" på skolgården som morgongymnastik.

En amatörvideo som visar barnens dans där de imiterar Jacksons karatäristiska moves har blivit en stor succé på nätet.

Källa: Nyhetskanalen.se

Svar på frågornaVad betyder Michael för dig?


Han betyder väldigt mycket för mig för jag känner igen mig så mycket i honom.

Vilken är din favoritsång?

Min favoritsång med MJ är utan tvekan Billie Jean, för att låten är riktigt bra och för att hans scenframträdanden av låten är fantastiska.

Vad är roligast att skriva om?

Jag vet inte, för allt som har med MJ att göra är roligt att skriva om på bloggen.

Varför startade du den här bloggen?


Jag ville på något vis hylla honom och för att jag blev väldigt inspirerad av andra MJ-bloggar som fanns då.

Vilken är din favorit bild på Michael?

En av mina favoritbilder på honom kan du se ovan.

Har du någon annan artist du gillar och isåfall vem?

Den enda artist jag kan komma på just nu som jag gillar är Joey Tempest.
Dock band som jag gillar är Nickelback, Skillet, Green Day och Linkin Park.

Vilken är din favorit musikvideo?

Min favorit musikvideo är Thriller.

När började du gilla MJ?

Jag blev ett större fan av han efter hans död i Juni 2009, men jag lyssnade lite på honom innan med.

Hollywood Tonight (Throwback Mix)


Det är här Throwback-mixen av Hollywood Tonight som är med i musikvideon med samma namn.
Låten finns med på singelalbumet som du kan lyssna på Spotify här.

Ever since I was a little boy

http://justiinbieber.blogg.se/images/2010/thriller-michael-jackson_120098044.jpg

Ever since I was a little boy, I had dreamed of creating the biggest-selling record of all time. I remember going swimming as a child and making a wish before I jumped into the pool. Remember, I grew up knowing the industry, understanding goals, and being told what was and was not possible. I wanted to do something special. I’d stretch my arms out, as if I were sending my thoughts right up into space. I’d make my wish, then I’d dive into the water. I’d say to myself, "This is my dream. This is my wish", every time before I’d dive into the water.

Fotograf minns Michael JacksonHar du någonsin funderat över vem som tog den ikoniska bilden av Michael Jackson när han lutar sig bakåt i den vita kostymen, och bara väntar på att få dig att rysa? Well, hans namn är Dick Zimmerman och han blev världskänd för att introducerat en stil av kändisporträtt som såg mer ut som en målning.

Genom åren, har Zimmerman fotat några av de största namnen i Hollywood och över en 13-årsperiod har han haft tre fotosessioner med King of Pop. Han pratade nyligen med Popeater.com om hans tid med Jackson.

Berätta om den dagen du fotograferade Michael Jackson's omslag till "Thriller".
Den dagen jag skulle fotografera honom, kom han ensam. Utan vakter. Vi hade två räcken med kläder, handplockade av en av de bästa stylisterna i LA. Michael brydde sig inte särskilt mycket om det som fanns där. Han sa, "Jag skulle vilja ha något i stil med vad du har på dig." Jag hade min vita kostym den dagen. Jag sa, "Well, vi är ungefär lika långa."Michael har faktiskt på sig min vita kostym på omslaget.

Vad hände med kostymen?
Jag auktionerade ut den för några år sedan. Jag var orolig över min säkerhet med min fru och mig själv, just då, vi hade ett väldigt stort hus och jag var inte i stan så ofta. Jag visste inte om någon skulle inse att jag hade kostymen, och jag ville inte ta den risken. Så jag bestämde mig för att göra mig av med den.

Hur mycket sålde du den för?
Jag tror jag fick $27,000 för den, och jag gissar på att det var 10 år sedan. Idag, skulle jag nog få en miljon dollar för den.

Berätta om att fota det exklusiva bröllops-porträttet av Michael Jackson och Lisa Marie Presley.
Vi fotograferade vid Trump Tower, och höll till i Trump's svit. De stängde faktiskt av 5th Avenue framför byggnaden för att de inte hade nog med plats på trottoaren för fotograferna. Hela gatan var fylld med fotografer.

Hur gjorde du för att komma igenom massan av fotografer?
De var tvungna att smyga in mig genom tjänsthissen. Efter vi hade gjort det, var jag oroad över mitt liv. Dessa bilder var värt mycket pengar. Vi stängde ned ett helt fotolabb så att vi kunde producera bilderna i hemlighet.

Efter att du fotograferat parets bröllopsbilder, gick du tillbaka Trump's svit. Vad hände sen?
Runt midnatt släppte städerskan in mig till Michael och Lisa Marie's svit och sa till mig att Michael skulle komma inom några minuter. 30 minuter gick och ingen syn av Michael. Jag gick omkring i sviten - det var ganska mörkt där inne - och jag ser en grabb tvärs över rummet som har mustasch och skägg. Jag trodde att han var en säkerhetsvakt. Jag gick fram till honom och frågade om han hade någon aning om när Michael skulle vara här. Jag tittade på honom och plötsligt insåg jag att det var Michael. Vi båda skrattade och han tog av sig sin förklädnad. Han hade väntat där hela tiden, och bara tittat på mig, väntat på att jag skulle lägga märke till honom.

Vad hände efter det?
Han öppnade en flaska vin och satt ned och tittade på fotografierna. Vi gick och pratade till runt 3 på morgonen. Han berättade för mig om alla sina frustrationer. Han hade nyligen gjort en intervju med Diane Sawyer där han tog henne på en tur runt Neverland. Han sa att han var så ärlig mot henne som någon någonsin kan vara, och nästa dag hoppade media på honom. Han hade tårar i ögonen. Han sa, "Jag vet inte vad jag ska göra längre."

Tycker du att han var missförstådd?
Han var väldigt missförstådd. De pratar om honom som en pedofil. Jag kan säga dig att det inte hände. Han var som ett barn. Jag tycker att han var som en vänlig fjäril. Allt han pratade om var framtidens generation av barn, miljön, luftkvalitet. Hans problem var att han hade för många livvakter runtomkring honom. För många människor som drev honom i alla möjliga riktningar, och med bakomliggande motiv.

Källa: JacksonThrill Forum

The making of "Hollywood Tonight"


Här är en video med klipp ifrån inspelningen av musikvideon Hollywood Tonight.

Mejla Frank Dileo´s familj

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00833/Frank_DiLeo_833304a.jpg

För dem som vill sända meddelanden med kärlek, böner eller önskningar till Frank Dileo's familj kan göra det via mail.

 

Här är mailadressen: fdileo@sisterella.com

 

Frank Dileo var Michael Jackson´s manager ända fram tills Michael gick bort.

 

Källa: MJSWEDEN.TK


Get on the floorGet on the floor är en låt från albumet Off The Wall.

Frågestund

http://annybrowser.files.wordpress.com/2010/05/michael_jackson_gourges_smile_by_atianaboxen1.jpg

Nu har jag tänkt dra igång en frågestund här på bloggen, så nu hoppas jag att ni ställer många olika frågor till mig!
Ni har en vecka på er från och med idag, sedan gör jag ett inlägg med svar på era frågor!

Lycka till!

LaToya hos Ellen

 

Michaels syster LaToya Jackson var med i "Ellen DeGeneres Show" den 30 mars och här är ett klipp från det!


Dödshotas för statyn av Michael och Blanket

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/12844378/210/normal/e380107720da4/07s02-jackson1-46__mngl_20110407ab5x021%2Cnyh_1.indd_4273.jpg

Den svenska konstnären Maria von Köhler dödshotas av Michael Jacksons fans.

Här är anledningen – en staty där popikonen nästan tappar sin son från ett fönster.

Händelsen på ett hotell i Berlin 2002 väckte stort rabalder. Genom ett hotellfönster visade Michael Jackson upp sin son Prince Michael II inför de fans som samlats utanför. För ett kort ögonblick förlorade han greppet om babyn, som var nära att handlöst falla mot marken.

Nu har konstnären Maria von Köhler gjort en staty som återskapar just den scenen. Statyn, som är i realistisk storlek, finns på väggen till musikstudion Premises i östra London.

Men installationen har fått Jacksons fans att se rött. Studion har fått mängder av arga mejl och samtal – och även rena dödshot.

Bland annat har man hotat att bränna ner musikstudion.

Maria von Köhler säger i ett uttalande att hon är förvånad över de negativa reaktionerna.

”Det är många som antagit att verket skapades som en negativ, dömande eller ’skämtsam’ kommentar om Michael Jackson och hans liv. Så är inte alls fallet”, skriver hon.

På kort tid har nu två statyer föreställande popstjärnan avtäckts i London. Mohamed Al Fayed, ägare till fotbollslaget Fulham, lät nyligen resa en staty av Jackson utanför lagets hemmaarena.

Källa: Aftonbladet

Team Gabriel - ABCIgår framförde Team Gabriel låten "ABC" av The Jackson 5 i "Körslaget" på TV4.

Vill stoppa Jackson-bilder

http://cdn.rap-up.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/jackson-birthday.jpg

Försvaret vill åklagaren från att visa fotografier från Michael Jacksons obduktion, uppger nyhetsbyrån The Reuters.
De starka bilderna skall kunna påverka juryn på ett alldeles för känslomässigt sätt, menar försvarsadvokaterna.

Rättegången mot popstjärnans läkare Conrad Murray inleds i maj. Han anklagas för att ha orsakat Michael Jacksons död genom att förse honom med stora doser av läkemedlet Propofol.

Källa: Dagens Nyheter

Thriller-mask på auktion

http://www.mjworld.net/news/wp-content/uploads/2011/04/mj_mask2.jpg

 

En mask av Michael Jackson's ansikte från inspelningen av "Thriller" videon är ute för försäljning. Den otroligt detaljerade bilden skapades av gips från Michael's ansikte, 1983. Det var tänkt att masken skulle användas vid konstruktionen av varulvs masken Michael bar i "Thriller"-kortfilmen.

Masken förväntas göra tusentals på aktionen i Los Angeles, på Söndag. Dan Levin, från Premiere Props, som säljer den, säger: "Det här är engångsföreteelse."

 

Källa: Mjworld.net och Mjsweden.tk


Enorma framgångar för "The Experience"

http://drh1.img.digitalriver.com/DRHM/Storefront/Company/ubi/images/hero/MJ_hero.jpg

Först nästa vecka släpps Michael Jackson: The Experience till Playstation 3 och Xbox 360, men sedan i november finns det ute till Nintendo DS, PSP och Wii. Och det har sålt bra, rent löjligt bra, för bara till dessa tre format har spelet redan passerat tre miljoner sålda exemplar.

Att räkna med ytterligare någon miljon, särskilt av Kinect-versionen, känns med andra ord inte alls som någon omöjlighet och Michael Jackson: The Experience tycks med andra ord bli ett av generationens bäst sålda spel.

Källa: Gamereactor Sverige

Ny samlarutgåva av "The Experience"Ubisoft lät idag meddela att man kommer att släppa en samlarutgåva av Michael Jackson: The Experience som släpps nästa vecka. Den innehåller bland annat en tjusigare förpackning, en t-shirt, ett sånghäfte, en trådlös mikrofon samt en exklusiv låt till spelet. Samlarutgåvan kommer dock bara till Kinect-versionen av spelet.

Källa: Gamereactor Sverige

Slave To The RhythmHär kommer en outgiven låt som heter "Slave To The Rhythm"!
Låten läcktes ut på nätet i December 2010 och jag tycker den är väldigt bra :D

Dagens Bild

http://www3.whig.com/whig/blogs/hartofthematter/wp-content/uploads/2009/06/obit-michael-jackson_adam2-817x1024.jpg

Singelomslag av Hollywood Tonight och Behind The Mask

Postad Bild

Postad Bild

Ägaren försvarar MJ-staty

http://music.ninemsn.com.au/img/blog/michael_jackson_statue_630x420.jpg

Inför lördagens match mellan Fulham och Blackpool avtäcktes den omtalade statyn av Michael Jackson vid Craven Cottage. Monumentet har kritiserats av fansen. "De kan dra åt helvete", säger Fulhams ägare.

Att ha en staty till Michael Jacksons minne vid fotbollsarenan Craven Cottage har kallats omotiverat och bisarrt. Nu slår initiativtagaren, Fulhams ägare Mohamed Al Fayed, ifrån sig.

- Varför är det här bisarrt. Fotbollsfans älskar det här, sa han enligt The Mirror, i samband med avtäckningen.

Al Fayed var nära vän till Jackson innan "King of Pop" gick bort 2009 och vill hedra musikern.

- Om några korkade fans inte förstår och uppskattar en sådan gåva kan de dra åt helvete, dundrar han.

Det spelades fotboll på lördagen också. Bobby Zamora gjorde två mål i sin första start sedan september när Fulham vann med 3-0.

Källa: Eurosport

Grattis Paris!

http://bitterblondin.se/wp-content/uploads/2011/01/paris-jackson.jpg

Jag glömde skriva igår att Michael Jacksons barn Paris fyllde 13 år!

Grattis i efterskott, Paris! :)

Loneliness


Success definitely brings on loneliness. People think you’re lucky, that you have everything. They think you can go anywhere and do anything, but that’s not the point. One hungers for the basic stuff.

Heartbreak Hotel (This Place Hotel)"Heartbreak Hotel" är en låt med The Jacksons som finns med på albumet Triumph.
Låten döptes senare om till "This Place Hotel" för att den inte skulle bli ihopblandad med Elvis Presleys låt med samma namn.
Låten framfördes live med The Jacksons på "Triumph" och "Victory"-turnérna, och med Michael på "Bad World Tour".

Familjen Jackson rasar mot skämt i TV

http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/1984-Footage-Shows-How-Michael-Jackson-Caught-Fire-2.jpg

Under en reklamfilmsinspelning 1984 gick det mesta fel för Michael Jackson.

Popstjärnans hår fattade eld efter att en specialeffekt gått snett och Jackson brände sig allvarligt.

Efter händelsen blev han beroende av smärtstillande tabletter för att kunna leva med skadorna.

Nu rasar hans familj mot ett skämt som "American Idol"-deltagaren James Durbin drog efter sitt framträdande häromkvällen.

- Jag har så mycket hårsprej i mitt hår, så jag var rädd att råka ut för ett "Pepsi"-ögonblick, sa sångaren efter sitt effektfulla nummer och syftade på Jacksons olycka.

Ett ombud för familjen Jackson har senare uttalat sig om repliken:

- Vi blev chockade när vi såg det. Händelsen är inget att skämta om.

Dessutom var familjen upprörd för att skämtet inte togs bort från den senare västkustsändningen.

Källa: Aftonbladet

RSS 2.0