Jackson StickerEn anonym kallad MJ<3 tipsade om denna sticker på Michael som man kan ha på väggen!
Rätt snygg, enligt mig och om ni vill ha den så kan ni köpa den här

You Are Not AloneYou Are Not Alone är en hit skriven och producerad av R. Kelly från Michael Jacksons album HIStory.

You Are Not Alone var den första singeln någonsin att debutera som nr 1 på amerikanska Billboard Hot 100 där den stannade i 1 vecka. Låten nådde på flera andra platser i världen nummer ett och dess imponerande försäljningsresultat gjorde den till Michael Jacksons näst största hit under 90-talet. Låten ledde till ett uppsving för HIStory-albumet som åter gick upp till 10-i-topp på listorna över hela världen.

Enligt mig en av dom bästa Jackson-låtarna någonsin.


Global Jackson-dag på DisneylandJoe Bagnall har informerat om att Tisdag den 29 juni skall Disneyland ha en fandag tillgänglad Michael som skall heta "Global MJ Disney Day".

"Michael Jackson Fans från hela världen kommer att besöka Magic Kingdom för att hedra och fira vår Peter Pan. Alla fans är från alla grupper och hörn av världen, inbjudna som vi stödjer varandra, njuta av minnen och dela i en anda av L.O.V.E!

DVD - Dangerous Tour - Live In BucharestEtt bra köptips är Dangerous Tour Live in Bucharest från 1992!
En väldigt bra konsert som är ett måste för alla Jackson-fans.

Spellista:

Jam, Wanna Be Starting Something, Human Nature, Smooth Criminal, I Just Can´t Stop Loving You, She´s Out Of My Life, Jackson 5 Medley (I Want You Back och The Love You Save), I´ll Be There, Thriller, Billie Jean, Working Day And Night, Beat It, Will You Be There, Black Or White, Heal The World och Man In The Mirror.

Köp filmen här!

Kassett och VideobandHittade denna bild på ett antal MJ-bloggar!
Denna bild har gjorts enbart på utslitna kassett och videoband.
Väldigt snyggt om jag får säga det själv :D

Another Part Of Me - Live in KansasEtt bra framträdande av låten Another Part Of MeBad Tour i Kansas.

Skicka ett brev till Michaels bröder684 North Camden Drive
Suite 200 Beverly Hills
CA 90210


Andressen över är till Michael Jacksons bröder. Om man vill skriva brev till Michaels bröder så ska man skicka breven till adressen över. Det var Jackie Jackson som la upp adressen på sin Twitter idag. Jackie Jackson har ett Verified Account vilket betyder att man är 100% säker att kontot är äkta. Så adressen över är helt rätt och det är ingen som försöker lura er!

Källa.


Dagens Bild


The Jacksons - A Family Dystany - Del 6Detta är sista avsnittet av dokumentärserien "The Jacksons - A Family Dystany" där vi får följa Michael Jacksons bröder.

Avsnitt 6 av 6:
Beslutet att ställa in konserten är fattat men Jermaine och Tito vägrar ge upp. När de två får höra en nyskriven låt försöker de övertala de andra bröderna att ge låten och konserten en chans.


Prince har ärvt Michaels hudsjukdom VitiligoMichael Jacksons son Prince sägs ha ärvt
sin pappas hudsjukdom vitiligo, en uppgift som
styrker att kungen av pop verkligen är biologisk far till barnen.
— Vitiligo kommer från min pappas sida och Prince har det också,
på armarna och på bröstet, säger La Toya Jackson till Daily mirror.

Det har tidigare spekulerats en hel del om vem som är
biologisk far till Prince, 13, Paris, 12 och Blanket, 8.
Hudläkaren Arnold Klein och skådespelaren Mark Lester har båda
berättat att de donerat sperma.
Debbie Rowe är mamma till de två första barnen,
men vilka som är föräldrar till lilla Blanket är fortfarande en väl bevarad hemlighet.

Källa.


Off The Wall Medley - Live in AucklandHär framför Michael ett Off The Wall-medley från History World Tour i Nya Zeeland 1996.
Dock är det lipsyncat som på flera låtar under turnén, men det gör inte så mycket för Michael är ändå superbra.


Dagens Bild

Postad Bild


Förnyar ett 30-årigt förhållandeDe ansvariga för Michael Jacksons dödsbo, John Branca och John McClain har förnyat avtalet med Sony Music efter ett 30 år långt samarbete. 

Med detta nya avtal får Sony Musics, Columbia Epic Label Group och Legacy Recordings, tillgång till Michael Jacksons katalog men även rätten att starta nya projekt, då även rätten att släppa musik som tidigare inte funnits att köpa. Det första projektet förväntas dra igång i november 2010.

Som soloartist på Epic Records under hela tre decennier har Michael sålt miljontals skivor världen över och haft hela 13 låtar som listettor. Michael Jackson är en av väldigt få som har fått två platser i The Rock and Roll Hall of Fame, vunnit 13 Grammys och fått ta emot priset i American Music Award som "Århundradets artist". Sony Legacy Recordings har också skapat ett antal framgångsrika projekt. Som 25-års jubileums albumet "Thriller", det mest sålda albumet över hela världen, med stora marginaler. "Thriller" visade återigen kraften i Michaels musik och Michael gick återigen upp på plats nummer ett på topplistor över hela världen under 2008.

Källa: MichaelJackson.com


Varför han inte kunde sovaMichael Jackson sägs ha haft fruktansvärda problem med att få sova. Det är därför han enligt uppgift blev beroende av droger som Propofol för insomning, ett läkemedel som gavs till honom i mycket höga doser natten han dog. Men experter kan ha upptäckt den verkliga anledningen till att han inte kunde sova. Myndigheter hittade en flaska med starka stimulantia i Michael Jacksons rum, rapporterar TMZ.

Den omärkt flaska innehåller 13 piller, där varje piller innehållande av 25 mg efedrin, 200 milligram koffein (som motsvarar ett sex-pack av koks) och 80 mg acetylsalicylsyra. Den toxikologiska rapporten från Jacksons obduktionen hittades spår av efedrin i urinen. Efedrin används ofta som en aptit suppressant, men på grund av läkemedlets biverkningar - som kan inkludera hjärtattacker, stroke och död - det är också ett kontrollerat ämne.

Obduktionen visade att Propofol nivån i Michael Jacksons kropp var 10 till 100 gånger högre än dosen Dr Conrad Murray säger att han gav sångerskan. Murray försvar är att hävda att Jackson gav sig den mäktiga dos propofol som dödade honom.

Källa


The Jacksons - A Family Dystany - Del 5


Del 5 av 6.
Bröderna fokuserar på förberedelserna inför den kommande konserten. Men Jermaine kan inte släppa hans bröders bristande intresse angående hans försenade hyllningskonsert till Michael. När han kommer med nya anklagelser splittras bröderna i två läger.

Musikduellen 1Nu börjar jag också med "Musikduellen"!
Det är en kategori där du väljer en favorit av två låtar.
Denna gång är det Billie Jean och Beat It.

 

Dagens Bild


I´ll Be There AcapellaHär kommer I´ll Be there på acapella (ingen instrumenal/musik i bakrunden).
Lika bra som orginalet, enligt mig.


MJ´s musik på Radio och TvPå bara två dagar har jag hört Smile, Black Or White och Another Part Of Me på radio.
Det är väldigt ovanligt att Michaels musik spelas på radio, så detta var lite roligt.
Dessutom på Körslaget igår sjöng Marie Picassos kör en bra version av They Don´t Care About Us.


SuperBowl 93Den 31 Januari 1993 uppträdde Michael på SuperBowl och enligt flera källor hade framträdandet flest tv-tittare i amerikansk tv-historia.
Riktigt bra medley med låtarna Jam, Billie Jean och Black Or White.
Han uppträdde också med låten Heal The World som ni kan se här


The Jacksons - A Family Dystany - Del 4Detta avsnitt handlar om This Is It-premiären och lite om deras nya musik och kommande konsert.
Se själva så fattar ni nog :D


Barnen kan tvingas vittnaTrots att doktor Conrad Murray anklagas för ofrivilligt vållande till popkungen Michael Jacksons död, står han fast vid sin uppfattning om att det var Michael själv som begärde dosen av Propofol, som sedan visade sig vara dödlig. Detta enligt nära vänner till familjen Jackson, som pratar med Popeaters bloggare Rob Shuter.

Shuter menar även på att Jacksons barn kan komma att tvingas att vittna i rättegången mot Conrad Murray. Paris, Prince eller Blanket – åtminstone ett av de tre barnen kommer att behöva vittna.

Jacksons familj vill göra det rätta för barnen och förstår att det kommer att bli traumatiskt om de tvingas delta i rättegången. De är även säkra på att det är Murray som är ansvarig för Michaels död och tror att det som barnen såg den dagen kommer att bevisa det, detta enligt en insider till Popeater.

Källa: MSN och Mjackson


Nytt datum för rättegångI måndags så var det rättegång för Dr. Conrad Murray och vad jag vet så hände det inget speciellt.
Den 14 juni blir det en ny rättegång och då kanske Murray blir dömd till 4 års fängelse.


Blood on the dance floorBlood on the dancefloor
var en hit från albumet Blood on the Dancefloor. Enligt häftet i Blood on the Dance Floor så dedicerades låten till Michaels vän Elton John.

Låten spelades egentligen in för albumet Dangerous 1991 men kom inte med där, senare så var det tänkt att låten skulle vara med på HIStory albumet men den kom inte med där heller. Låten blev istället titellåt på det nya remixalbumet från 1997. Låten, precis som resten av låtarna från samma album, var anpassad för europeiska diskotek och klarade sig mycket bättre på de europeiska listorna. Sony USA gjorde heller ingen vidare reklam för låten eller albumet, trots detta klättrade låten även på de amerikanska danslistorna där den t.o.m. kom till 10-i-topp.

Vad låten handlar om har blivit mycket omstritt, men en teori är att det handlar om en kvinna vid namn "Susie" som blev gravid med någon, men mannen struntade då i henne och i barnet och nu är hon ute efter att döda personen i fråga. En annan teori är att låten handlar om AIDS och könssjukdomar.


Till alla fansDetta gäller MICHAEL JOSEPH JACKSON-ÄLSKARE, ni andra kan skita i detta!

Den 25 juni 2010 ska alla MJ-fans skrika "I LOVE YOU MICHAEL!"
Kolla upp mot himlen och ge en luftpuss & ett peace tecken.
Alla som älskar Michael måste göra detta! Alla ska ha MJ-tröjor & MJ-hattar, och ett hjärta på kinden.
Alla MJ-kläder ni har ska på er!
Michael skulle säkert uppskatta detta!

MICHAEL JOSEPH JACKSON FOREVER IN OUR HEARTS.


Fansen kräver rättvisaPå måndagen hölls de förberedande förhandlingarna i en domstol i Los Angeles inför rättegången mot Michael Jacksons läkare Conrad Murray.

Utöver Michael Jacksons föräldrar Katherine och Joe Jackson och Michaels syskon Janet, Jermaine och Randy, hade ett 50-tal trogna fans slutit upp utanför domstolsbyggnaden.

- Jag är här för Michael. Rättvisa måste skipas, men det händer inte. Åtalet är helt löjeväckande hittills. Precis som alla andra underbara fans här, så är jag här för att stötta Michael och kräva rättvisa, sa Michael Kiss till APTN.

57-åriga Conrad Murray är åtalad för vållande till annans död. Om han fälls riskerar han som mest fyra års fängelse. Murray själv hävdar att han är oskyldig.

Källa: Nyhetskanalen


"Han dödade sig själv"Detaljer ur läkaren Conrad Murrays försvar i den kommande rättegången om Michael Jacksons död har läckt ut till nöjessajten TMZ. Sajten uppger att de har flera källor.
Försvaret kommer att hävda att popstjärnan själv injicerade sig med en dödlig dos av sömnmedel.
Conrad Murray uppger att han gav Michael Jackson en låg dos propofol klockan 10.50 på förmiddagen den 25 juni, ungefär 1/8-del av en flaska på 20 mg.
Dosen han gav söver någon i mellan fem och tio minuter. Men Michael Jackson hade redan propofol och ativan (kallas lorazepan i Sverige) och versed (midazolam) i systemet, och det skapade en synergieffekt som gjorde att Jackson skulle sova en längre period.

Under den följande timmen stannade doktor Murray i rummet och satt i telefon under den största delen av tiden.
Han stannade eftersom Michael Jackson gillade aktivitet i rummet, Jackson brukade sova med ljusen tända och tv-program med tecknade serier på tv:n.


– Mitt på dagen lämnade doktor Murray rummet i drygt två minuter för att gå på toaletten. När han var ute ur rummet vaknade Jackson plötsligt och var frustrerad över att han försökt sova i nästan nio timmar. Försvarets teori är att Jackson tog flaskan med propofol och injicerade sig själv med vad som var kvar, vilket orsakade en kraftig överdos som stannade hans hjärta, säger en källa till TMZ.


När Conrad Murray kom tillbaka till rummet pratade han i telefon med sin flickvän. När han fick se Jackson ligga med öppna ögon och utvidgade pupiller så släppte han telefonen i golvet och började utföra hjärt-lungräddning.
Dödsfallsutredarna tog en bild av rummet där man ser en tom propofol-flaska ligga på golvet under Jacksons sängbord.
Polis och åklagare har tidigare uppgett att de misstänker att Murray gömde sina flaskor propofol innan polisen kom.
Murrays försvarsadvokat kommer att argumentera för att den teorin inte håller. Frågan är varför det i så fall skulle ligga kvar en tom flaska på golvet.

Källa: SvD.


Återvände från de dödaDe nya detaljerna kring Michaels dödskamp avslöjas av News of the World. Tidningen har tagit del av dokumenten i den stämning som riktas mot artistens personlige läkare Conrad Murray. Stämningen innehåller flera detaljer kring Jacksons dödskamp som inte var kända tidigare.

Michael Jackoson dödförklarades i sitt hem av de sjukvårdare som var först på plats. Trots det fördes han i ilfart till sjukhuset. Där lyckades läkaren Dr Cooper, chef för akuten på sjukhuset, mot alla odds få igång hjärtat igen. Då hade det gått över en timme sedan Michael dödförklarades första gången.

I sjukhusets beskrivning av händelsen står det att Michaels puls var "långsam och omkring 40 slag i minuten" när han kom in klockan 13.21.

13.22 "visade hjärtat viss aktivitet". 13.33 "uppmättes en svag puls", och 13.52 hade han "en puls på 53 slag i minuten", enligt dokumenten från sjukhuset. Vid 14.05 opererade doktorerna in en så kallad ballongpump i hjärtat i en förhoppning att lyckas få igång en "normal hjärtaktivitet".

Källa: Mjackson


RSS 2.0