BloggpausNu skall jag på semester mellan Onsdag (31/3) till Måndag (5/4) så då kommer det inga inlägg, bara så ni vet :D


Michaels svenska hemhjälpI tolv år arbetade hon som hemhjälp hemma hos Michael Jackson. I dag bor Kiki Chambers i Sverige, skriver tidningen Dagen. Nu berättar hon om sin tid hos superstjärnan.

– Han frågade mig vem han kunde lita på.

I dag bor Kiki Chambers på en liten ort i Västsverige. Långt från den kaliforniska solen och närvaron av superstjärnor. Men i tolv år arbetade hon som hemtjänst på Michael Jacksons ranch Neverland, skriver Dagen. På Neverland fick hon en inblick i sångarens privatliv som få andra fått ta del av.

Hon är övertygad om att sin förre arbetsgivare var oskyldig till anklagelserna om sexövergrepp. Under tiden på ranchen hade Kiki Chambers flera förtroliga samtal med stjärnan.

– Han frågade mig om han kunde lita på den och den. Det var svårt, det var inte min sak att bedöma vilka människor han omgav sig med, säger Kiki Chambers till Dagen.

Källa: Aftonbladet och Mjackson


Fun at Neverland


"Jag gjorde inget fel"Doktor Conrad Murray, som står åtalad för att ha injicerat Michael Jackson med den dos smärtstillande medel, som tros ha lett till stjärnans död, har inte gjort några försök att be om ursäkt till Jacksons familj, skriver Tmz.
Han tycker sig helt enkelt inte ha gjort något fel, skriver sajten och referar till en källa närstående till läkaren.
Enligt Tmz tror inte Murray att hans spruta propofol dödade Jackson, trots att obduktionen visar att stjärnan avlidit av en överdos smärtstillande. Det ska vara anledningen till att Murray, enligt uppgift inte sade något om injektionen till ambulanssjukvårdarna på plats vid Jacksons hjärtstillestånd.

Källa: Aftonbladet och Popkungen


On The LineOn The Line är en låt från samlingsalbumet The Ultimate Collection.
En riktig vacker ballad :)


Elizabeth Taylor om "This Is It"Elizabeth Taylor, som alla fans vet var Michaels bästa vän i många år. Hon såg "This Is It" och medgav att filmen fick henne att gråta.

Hon kommunicerar främst via internet nu, och hon uppmuntrar alla fans att se filmen, så att de kan se Michaels slutliga presentation.

Hon sade till USA Today; " Michael och jag delade en ren och fullkomlig kärlek. Vanligtvis talar jag inte offentligt om förlusten av en nära anhörig. Men jag uppmuntrar alla till lags, se hans mästerskap i "This Is It". Michaels genialitet kommer aldrig att bli lika stor. Tragiskt nog, får vi nog aldrig se någon lik honom igen. "

Källa: MJWorld


Ny HeaderNu har Jonna gjort en ny header till min blogg, väldigt snygg om jag får säga det själv.
Därför har jag gjort om lite på designen för att headern skall passa.

"Han sa att han skulle dö som Elvis"Äktenskapet mellan Michael Jackson och Lisa Marie Presley tog slut för många år sedan.Men redan när de var tillsammans visste han att han skulle dö på det här viset.
- Han sa att han skulle dö som min far, skriver Lisa Marie Presley på sin MySpace-sida.

Lisa Marie Presley hade ett djupt samtal med sin make för 14 år sen,
då Michael frågade ut henne om faderns - Elvis Presleys - död.
Hon berättar själv öppenhjärtigt om känslorna efter att hennes exmake nu dött,
på ett sätt som han själv förutspådde.
Elvis dog bara 42 år gammal - kämpandes mot sitt beroende av droger och olika läkemedel.

- Då försökte jag bestämt slita honom från de tankarna.
Jag försökte hjälpa honom, men kunde inte, skriver hon.
Michael Jacksons död påverkar Lisa Marie mer än hon kunde tro,
 kanske för att hon misslyckades hjälpa honom.
Flera år efter skilsmässan ältade hon vad som gick fel, samtidigt som hon var arg på Michael.
Nu är hon förtvivlad av sorg och försöker minnas Michaels fina sidor.
- Han var en fantastisk person och jag är glad som kom
honom så nära som jag gjorde och att jag fick uppleva så mycket med honom.

Källa: Expressen och Gonetoosoon


Lady Gaga, den nya Michael Jackson?Lady GaGa har beskrivits som den nya Michael Jackson med sin musik producent. Rodney Jerkins, som arbetade med GaGa på hennes nummer 1 hitsingel Telefon har meddelat att hon påminner honom om det sena King Of Pop när han arbetade med Jacko på sin 2001 Invincible LP.

GET BEYONCE biljetter här Jerkins berättade People.com: "Vi har inte sett en konstnär som Gaga på länge - har vi inte sett en artist som verkligen har ingen rädsla. Jag minns att Michael Jackson brukade berätta att han korsfästes för detta Thriller, men han hade att göra vad han ansåg behövdes på den tiden. Jag är bara glad att vara en del av historien. "Han tillade:" Jag har alltid velat lämna min stämpel på musik, och att kunna säga att jag arbetat med Michael Jackson och nu jobbar jag med Lady Gaga, som kommer troligtvis gå till historien som en av de bästa kvinnliga underhållare genom tiderna. "

Källa: MTV och Mjackson


Blood on the Dance FloorBlood on the Dance Floor
släpptes den 20 maj 1997 på skivbolaget Columbia. Albumet består av 5 nya låtar och några remixer av några låtar från HIStory skivan. Har sålt ca 7 miljoner skivor vilket har gjort albumet till världens mest sålda remix-album. Is It Scary skulle ha släppts som singel med drogs tillbaka. Ghosts släpptes som singel och blev en hit och musikvideon till låten är över 35 minuter lång vilket gör den till världens längsta musikvideo enligt Guiness Rekordbok. Titellåten blev inte så populär i USA men den funkade mycket bättre i Europa där den blev en stor hit.

 Blood On The Dance Floor
Morphine
Superfly Sister
Ghosts
 Is It Scary
Scream Louder
Money
2 Bad
Stranger in Moscow
This Time Around
Earth Song
You Are Not Alone
HIStory

Betyg: 2/5


Panther Dance"Panther Dance"-scenen är med i full versionen av musikvideon "Black Or White".

I videon slår Jackson bland annat sönder bilfönster, drar upp gylfen på sina byxor och slutligen förvandlar sig till en svart panter. Scenen kan verka helt oförståelig, men förklaringen är att i den helt ocensurerade versionen är Jackson omgiven av diverse rasistiska tecken (hakkors), bland annat på bilrutan han slår sönder.

Panterscenen skapade enorm kritik och idag finns ingen av panterdans-versionerna av musikvideon att få tag på lagligt förutom på HIStory Video Greatest Hits och de visas sällan på musikkanalerna. Den censurerade panterdansscenen visades dock under både Dangerous Tour och HIStory Tour som pausnummer och kan ses på den officiellt utgivna Dangerous-konserten Live in Bucharest".


Earth Hour 2010Idag är det Earth Hour 2010! För er som inte vet är det en internationell kampanj som ber hushåll och företag att under en timme släcka sina lampor och stänga av sina icke-nödvändiga elektriska apparater för att uppmärksamma frågan om att minska energiutnyttjandet för att minska utsläppet av växthusgaser. Kampanjen sker årligen under den sista lördagen i mars.

I år så kommer det vara mellan 20.30 och 21.30. Hur många av er kommer delta?


Moonwalker på Blu-ray

Bild


Filmen Moonwalker från 1988 kommer släppas den 3 juni 2010 på Blu-ray!
Man kan boka den redan nu på Amazon!


The Jacksons - A Family Dystany - Del 3Del 3 av 6. Trots sin förestående konsert beger sig bröderna till olika delar av världen. Marlon jobbar med sitt livsprojekt i Nigeria, Jermaine spelar in en låt tillsammans med en indisk musikalartist i Mumbai och Tito förbereder sig för sitt första soloframträdande i London. När Marlon och Jackie besöker till London går de på en musikal baserad på Michels musik som får minnen av deras bror att komma upp till ytan igen.


SmileSmile är en låt som från början var skriven av Charlie Chaplin för filmen "Moderna Tider".
1995 gjorde Michael en cover på låten till HIStory-albumet.
Riktigt fin låt och jag gillar videon som jag hittade däruppe.


Gick bort som kristenMichael Jackson växte upp i en familj som tillhör det religiösa samfundet Jehovas vittnen. I vuxen ålder konverterade han dock till islam. Nu kommer uppgifter som gör gällande att popikonen, precis i slutet av sitt liv, återfick sin kristna tro.
Det var gospelmusikern Andrae Crouch, som i helgen gästade Norge för en konsert, som kom med avslöjandena. Han berättade under konserten att han, tillsammans med sin syster, träffade Jackson tre veckor innan hans död.
Han menar att händelsen troligtvis ledde till att Jackson bestämde sig för att, återigen, bekänna sig till kristendomen.
– Då jag och min syster Sandra besökte Michael tre veckor före hans död frågade han om jag kunde be för honom. Jag tror att han blev kristen den dagen, sa Andrae Crouch som kände popstjärnan i många år, skriver den norska tidningen Vårt land.
Michael Jacksons anhöriga har ännu inte kommenterat uttalandet.

Källa: Nyheter24.


Michaels hatt på museumDen 31 juli 1984 kastade Michael sin svarta fedora-hatt ut till publiken på en konsert av Victory Tour på Giants Stadium i östra Rutherford, New Jersey.

Hatten har svart filt, bredbrättad och har ett läderband i hatten som det står "By Maddest Hatter... Made expressly for Michael Jackson... 100 percent genuine fur." Hatten blev fångad av en i publiken som var på konserten, och den är nu vald som en av de artefakt som ska placeras i samlingen på National Museum of african-american History and Culture.

Om fem år kommer museumet öppnas på National Mall, strax under skuggan av Washington Monument. Det kommer bli det senaste Smithsonian museum och det första museum att fira arvet av amerikaner med afrikanskt ursprung.

Källa: MJWorld.

Lutet i "Smooth Criminal"Michael Jackson och hans bakgrundsdansare lutade på ett oförklarligt sätt, mer än vad som egentligen är mänskligt. År 1993 offentliggjorde Michael att han uppfunnit och använt speciella skor som man på något sätt sätter fast i ett scengolv och som gör det möjligt att luta sig fram på detta övernaturliga sätt.


Michaels läkare vilselädde ambulansmännen

Conrad Murray vilseledde ambulanssjukvårdarna

Den officiella rapporten från ambulansen som körde popkungen Michael Jackson till sjukhuset bekräftar att doktor Conrad Murray vilseledde ambulanssjukvårdarna på plats. Detta enligt brittiska tidningen News of the World.

Rapporten har läckt ut med uppgifter som kan visa sig avgörande i åtalet i fråga.

Enligt rapporten så ska Murray ha låtit bli att berätta att han givit Jackson en dos av Propofol innan hans död och istället hävdat att han endast gett honom det lugnande läkemedlet Lorazepam samt vätska för att återupprätthålla Michaels vätskebalans.

Om ambulanspersonalen hade känt till alla detaljerna hade behandlingen av den döende stjärnan blivit annorlunda, och kanske hade hans liv också gått att rädda.

Källa: MSN och Clip tipsade!


Högg Jackson i hjärtatMysteriet kring Michael Jacksons läkare Conrad Murray tätnar. I dödsögonblicket när Jackson slutade andas försökte han återuppliva popikonen genom att hugga honom med en spruta rätt in i hjärtat. Under natten till söndagen har han förhörts av polis och biträtts av toppadvokater som flugits in från Houston.

Pastorn Jesse Jackson, som står nära familjen Jackson, har tillsammans med familjen krävt en ny obduktion för att ta död på spekulationerna kring popstjärnans död. Den ska ha genomförts någonstans i Los Angeles under lördagen, enligt TMZ.com.

Han har också krävt att Jacksons läkare Conrad Murray träder fram och svarar på familjens många frågor kring händelserna innan dödsögonblicket. Murray sägs sitta inne på mer information än han vill delge, vilket frustrerar familjen.

Källa: Nyheter24 och Mjackson


"The Making Of Thriller" i 3-DVid en genomgång av John Landis dokumentär "Slasher och under Q & A portion", avslöjade Landis att" The making of Thriller "skulle släppas snart, och eventuellt även i 3D.

Landis regisserade musikvideon och han berättade för publiken att stämningar och frågor royalty var några av anledningarna till "The making of Thriller", en timmes lång dokumentär om inspelningen av musikvideon, inte hade släppts ännu.

Källa: LegendaryMichaelJackson

Is It Scary

Is It Scary är en låt från remixalbumet Blood on the dance floor.

Riktigt bra låt, enligt mig.


Legacy of The King of Pop


Ny dokumentär om JacksonIan Halperin, författaren bakom den uppmärksammade boken "Unmasked: The final years of Michael Jackson", arbetar nu med en dokumentär om Jackson. "Gone too soon", som filmen ska heta, är 88 minuter lång och innehåller bland annat intervjuer med Jacksons manager, kock, frisör, tränare samt advokat, skriver Variety.
- Det här är filmen som Michael och hans fans förtjänar, säger Halperin.
Filmen kommer inledningsvis att gå upp på bio i Kanada och Frankrike den 25 juni, på årsdagen av Michael Jacksons död.

Källa: MSN


Sony köper dödssprutaSony Music har köpt Michael Jacksons dödsbo för 250 miljoner dollar. Dödsboet innehåller förutom Jacksons låtkatalog även den spruta genom vilken han fick den dödliga dosen narkosmedel, skriver TMZ.

Sony Music betalade 250 miljoner dollar för Michael Jacksons dödsbo, vilket är den högsta summan som betalats i liknande sammanhang någonsin. Dödsboet innehåller bland annat Michael Jacksons låtkatalog, hittills outgivna låtar och konsertbilder. Fem miljoner dollar.

Dessutom ingår den spruta genom vilken läkaren Conrad Murray sprutade in den dödliga dosen av narkosmedlet Propofol. Det är dock ännu oklart vad Sony Music ska göra med sprutan som dock verkar ha ett starkt symbolvärde och vars marknadsvärde uppskattas till fem miljoner dollar, skriver TMZ.

Källa: Expressen


Sprutan till saluSprutan som doktor Conrad Murray använde för att ge den sista, dödliga dosen propofol till Michael Jackson, ska säljas på auktion, skriver brittiska The Mirror.
Tidningen uppger att Michaels syskon Janet och Tito fått reda på planerna av den anonyma säljarens advokat och den upprörda familjen gör nu allt för att stoppa den makabra affären.

Enligt uppgift försöker säljaren engagera olika auktionshus i Las vegas till försäljningen, som beräknas kunna dra in upp mot fem miljoner dollar.
- Det här är en av de sjukaste ägodelar som någonsin sålts. Sprutan behövs inte längre som bevismaterial eller vid Murrays kommande rättegång, men de moraliska konsekvenserna går knappt att greppa, säger en källa som The Mirror citerar.

Tidningen uppger att säljaren gör efterforskningar om det verkligen är lagligt att sälja kanylen i USA och skriver också att denne kan tänka sig att göra transaktionen i något annat land, som Brasilien eller Lybien.

Källa: Aftonbladet och Popkungen


The Jacksons - A Family Dystany - Del 2


Avsnitt 2 ikvällIkväll visas andra avsnittet av "The Jacksons - A Family Dystany" på TV4, dock kl. 22:40 - 23:35.

Avsnitt 2 av 6:
Efter att ha tagit farväl av sin bror Michael får bröderna Jackson veta att de förväntas uppfylla sitt kontrakt om jubileumskonserten. Bröderna oroar sig för negativ publicitet om de uppträder så nära inpå Michaels död, samtidigt som sprickan mellan Jermaine och hans bröder blir allt påtagligare.


Stranger In MoscowStranger in Moscow är en låt som finns med på hans dubbelalbum HIStory.
Själva originallåten floppade medan flera remixversioner toppade dans och klubblistorna vilket gjorde låten till Michael Jacksons största klubbhit.


En Legends Liv - Del 1Michael Joseph Jackson föddes i Gary, Indiana (en industriförort till Chicago, Illinois) i en arbetsklassfamilj den 29 augusti 1958. Hans föräldrar Joseph Walter och Katherine Esther fick sammantaget tio barn varav Michael var det åttonde. Emellertid avled Marlons tvillingbror, Brandon, omedelbart efter födseln. Hans syskon är sålunda Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, La Toya, Marlon, Randy och Janet. Fadern Joseph Jackson var anställd på ett stålverk och uppträdde ofta tillsammans med sin bror med ett band kallat The Falcons. Michael Jackson var ett Jehovas vittne under sin uppväxt.

Jackson visade sin musikaliska talang tidigt i livet då han framträdde på julkonserter vid fem års ålder. År 1964 blev Michael och brodern Marlon medlemmar i bandet Jackson Brothers, som deras bröder Jackie, Tito och Jermaine startat. De två fick spela congas och tamburin. Michael fick senare börja uppträda som bakgrundssångare och dansare. Vid en ålder av åtta hade han och Jermaine blivit frontsångare och gruppen bytte namn till The Jackson 5. Bandet turnerade mycket i den amerikanska Mellanvästern mellan åren 1966 till 1968. De spelade regelbundet på en rad klubbar och mötesplatser som i grupp var känt som "chitlin' circuit". De var ofta förband för striptease-framträdanden och andra liknande typer av föreställningar. År 1966 vann de, under Michaels ledning, en stor lokal talangjakt där de tolkade hits från skivbolaget Motown samt James Browns I Got You (I Feel Good).För det lokala skivbolaget Steeltown spelade The Jackson 5 år 1967 in flera låtar, inklusive deras första singel Big Boy, för att sedan 1968 skriva på ett skivkontrakt med Motown Records. Sedan Michael Jackson började sjunga och dansa med sina bröder beskrev Rolling Stone Magazine den unga Michael som ett underbarn med överväldigande musikaliska gåvor. Rolling Stone skrev att han hade ett barns pipiga röst, men att han dansade som en vuxen proffsdansare och att han sjöng med ett R&B-/gospel-tonfallet likt Sam Cooke, James Brown, Ray Charles och Stevie Wonder.

Gruppen slog ett hitlistrekord när dess fyra första singlar (I Want You Back, ABC, The Love You Save och I'll Be There) nådde höjdpunkten som nummer ett på Billboard Hot 100. Under Jackson 5:s tidiga år hävdade Motowns PR-grupp att Michael endast var nio år gammal, två år yngre än vad han egentligen var, för att få honom att framstå som sötare och bli mer tillgänglig för den stora massan.

Källa: Wikipedia


Är Jacksons biologiska sonDebbie Rowe födde Michael Jacksons två första barn, Prince Michael och Paris.
Men, enligt Daily Mirror, på grund av komplikationer under graviditeten med Paris så tvingades Michael Jackson att leta mamma till sitt tredje barn någon annanstans.
Prince Michael II, mer känd som "Blanket", föddes den 21 februari 2002 på Sharp Grossmont Hospital i La Mesa, nära San Diego, av en surrogatmamma.
Hittills har hennes identitet varit helt okänd men Daily Mirror uppger att hennes namn är Helena, en mexikansk sjuksköterska som då bodde strax utanför San Diego, som Jackson själv handplockade.

- Han valde Helena för att hon hade en latino-bakgrund med hon var också amerikansk medborgare och hade ganska ljus hy, säger en vän enligt tidningen.
Helena fick 250 000 kronor och Jackson överöste henne med presenter och betalade för anställda att ta hand om henne.

Daily Mirror ska också ha kommit över födelsebeviset som bevisar att Jackson var "Blankets" biologiska pappa, via spermadonation, medan den biologiska mammans namn fortfarande är okänt.
Hon ska ha valts av popstjärnan från en donationsbank, utifrån hennes gener, skriver Daily Mirror.
Läkaren Maria Castillo fanns närvarande vid födseln av "Blanket".
- Det fanns en advokat där och han tog bebisen direkt efter förlossningen. Jag visste inte vem barnet tillhörde när jag förlöste det, säger Castillo.

Källa: Expressen.

Moonwalker till WiiSony Music's representant, Mark Kozlov, försäger sig om ett kommande Michael Jackson-videospel: "Vi försökte få en nyutgåva av det gamla Moonwalker-spelet ut vid samma tidpunkt som This is it på DVD, men vi kunde inte göra en överenskommelse med [ursprungliga spel-skaparen] Sega i tid. [MJ's] egendom arbetar på [att släppa det nya spelet]. Du får vänta och se." Kozlov hade inga andra detaljer, han tillade: "Det är superhemligt."

Källa: MichaelJackson och Popkungen


Nytt Jackson kontrakt - Värt 2 miljarderMichael Jacksons dödsbo har idag kammat hem historiens största musikkontrakt någonsin, värt otroliga ca 2 miljarder kronor!
Det är mycket större än affären Sony gjorde med Bruce Springsteen för ett par år sedan på 100 miljoner dollar och blir därför historiens största musikkontrakt någonsin.

Affären innebär endast släpp och inspelningar för de kommande sju åren. Dealen innehåller redan soundtracket till "This Is It."
I sommar eller november kommer de första planerade släppen med en samling outgivna spår, kanske också en duett med Paul Anka och en eller två låtar som inte kom med på albumet "Thriller".

Två andra nyheter kommer att vara årsdags upplagor av albumet "Bad" och "Off the Wall" som kommer att inkludera extra och remixade låtar a la 25-årsdags upplagan av "Thriller".

Det finns också spår nog till minst en eller två livealbum från olika Jackson turnér.

Källa: JacksonThrill

Dagens Bild


Rockin´ Robin

Rockin´Robin är en låt med Jackson 5 från Michaels soloalbum Got To Be There.


Make It A Better Place

Johanna  Elfwing


Michael Jackson är personen som inspirerat mig till att försöka hjälpa världen. Michael är mer än en artist han är även den personen som skänkt mest pengar till välgörenhet ! Nu är det dags att göra en skilland och som Michael sa “There’s nothing that can’t be done if we raise our voice as one” :) Vissa nu att vi vill ha en förändring i världen ! Till världen är du kanske bara en person men till en person kan du betyda mer än hela världen ! När du skänker pengar hjälper du inte bara en person du hjälper även dig själv då vi alla får en bättre värld att leva i :)


På UNICEF's hemsida har Johanna Elfwing skappat en insamling för att skänka pengar till välgörenhet. Hon inspirerades av Michael Jackson. Hittils har hon samlat 150 och mer ska det nog bli. Om du vill skänka pengar, klick här. Varje öre räknas!

Michaels gravplats inte längre skyddadMichael Jacksons gravplats bevakas inte längre. Det berättar en källa till RadarOnline. Familjen Jackson drog för en månad sedan sin säkerhetsvakt från porten. De ordnade efter Forest Lawn säkerhet för att övervaka den plats för upp till 12 timmar per dag, enligt hemsidan.
Men Forest Lawn Memorial Park har beslutat att åter tilldela sin personal och platsen inte längre bara tittade. Michael kropp ligger i Holly Terrace avsnitt av den stora Mausoleum. Den gravplats är begränsad till 12-15 besökare. Andra som vill betala sina avseenden måste klara med plysch kyrkogården kedjans Glendale huvudkontor.

Källa: LegendaryMichaelJackson

"Captain EO Tribute" i 4DThe King Of Pop återvänder till Disneyland i en hyllningspresentation av filmen Captain EO.
Fans väntade så länge som 12 timmar på öppningen av utställningen i 4D, med rörliga stolar och golv! Denna "Captain EO Tribute" är nu öppet dagligen på Disneyland med flera framträdanden varje timme.

Källa: LegendaryMichaelJackson


Nytt album till årsdagen!Som vi berättade tidigare så är ett nytt Michael Jackson album, med helt nya låtar, på ingång.

Vi kan nu avslöja med våra insider källor att albumet planeras att släppas i slutet av augusti i samband med Michaels födelsedag. Även en singel planeras att släppas och ska enligt våra källor se ljuset någon gång före 25 juni i samband med 1 års dagen.

Våran källa berättar att den första singeln som kommer att släppas är låten "Another Day" med Michael och Lenny Kravitz. Another Day "läckte ut" i form av ett kort snipp på ca 1 minut tidigare i vintras och det ser nu alltså ut som det är denna låt som blir albumets första singel!

Albumet ska innehålla låtar som Michael hunnit göra klart men våran källa berättar också att en del låtar på albumet kommer att vara halvfärdigt material som Sony låter producenter prodda färdigt.
Bra eller dåligt?...

Hur som helst så kommer albumet inte att innehålla några demos berättar våran källa. Det kommer vara minst 2 duetter på albumet, Lenny är den ena och den andra är i skrivande stund inte avslöjad. Albumet ska bara innehålla låtar från 00-talet, allt från Invincible tiden och fram till 2003-2005 (2005-2009).

Vi kan även avslöja att en möjlig presskonferens ang. albumet kan komma att dyka upp denna, eller nästa, månad!

Lenny Kravitz gick häromdagen själv ut med att låten Another Day kommer att släppas på Michaels kommande "projekt", så saker och ting ser ljust ut! Låten var inspelad under Invincible-tiden.

Källa: JacksonThrill


The Jacksons - A Family Dystany - Del 1Här är första delen av serien "The Jacksons - A Family Dystany" som hade premiär igår.
Sorry för reklamen, men så är det med TV4 play ;/


"Han älskade kvinnor"Michael Jackson ville ha ett normalt liv och brukade hångla med flickvänner i baksätet.Stjärnans tre livvakter förnekar i en tv-intervju att popkungen skulle ha varit en pedofil.
- Han älskade kvinnor.
Mike Garcia, Bill Whitfield och Javon "BJ" Beard var Michael Jacksons livvakter de sista åren. I går berättade de i "Good morning America" om sin chef.
- Han var inte så knepig som folk tror. Jag skulle hellre vilja säga att han var annorlunda, säger Bill Whitfield.
Trion, som planerar att skriva en bok ("I försvar av Kungen"), berättar om stjärnans möten i baksätet, om hångel bakom fördragna gardiner.
- Michael ville leva ett normalt liv.
Livvakterna är övertygade om att stjärnan inte var pedofil och menar att de som män och pappor borde ha märkt om något inte stod rätt till.

Källa: Expressen.


Påminnelse om premiären!Här kommer en påminnelse om att ikväll kl 21:00 på TV4 visas första avsnittet av "The Jacksons - A Family Dystany"!


His Sweetest Smile


Billie Jean (Bad Tour - Live In Yokohama)


Never Can Say GoodbyeNever Can Say Goodbye är låt från Michaels första soloalbum Got To Be There


Jacksons obduktionsrapportMichael's obduktionsrapport är officiellt släppt. Eftersom det pågår en utredning och snart kanske även en rättegång kring Michaels död så är det standard så brusa inte upp över detta. Jag personligen anser att detta är det lilla ljus man kan känna i allt mörker just nu.

1. Omständigheter tyder på att Propofol och bensodiazepiner administrerades av en annan. (INTE Michael)

2. Propofol gavs i ett icke-sjukhus utan någon lämplig medicinsk indikation.

3. Vårdstandard för förvaltningen Propofol var INTE uppfyllt. Rekommenderad utrustning för patientövervakning, precision dosering och återupplivning var INTE närvarande.

4. De omständigheter stöder inte egenbehandling med propofol.


Rapporten visar även att:

*Michael var INTE "BEROENDE" av medicin och hade då ingen medicin i sin kropp, förutom Propofol som Murray gav Michael kvällen då han dog!
Rapporten visar att Propofol är den främsta orsaken till Michaels död - experter säger även att lorezepam inte bör ges vid samma tidpunkt som propofol, ändå har detta skett med hjälp av "någon annan" (Murray).

*Michael bar INTE peruk (som en del skvallertidningar skrev om och som en del fans trodde på, utan Michael hade sitt riktiga hår, men tillsammans med "hår extensions").

*Michael var i överlag frisk. INTE alls sjuk (som det även där spridits falska nyheter om i pressen), förutom problem med sina lungor som indikerade på sjukdommen Lopus. Och problem med ryggen.

*En väldigt detaljerad beskrivning BEVISAR att Michael led av hudsjukdommen vitiligo, som gör att huden sakta men säkert blir vit. På en del ställen eller över hela kroppen. I Michaels fall, över hela kroppen. Även brännskadan finns dokumenterad.

*Det finns 61 obduktions bilder, 17 bilder tagna på sjukhuset och 30 bilder som visar scenen där allt utspelade sig.


Källa: Jacksonthrill - forum och Popkungen


Got To Be ThereGot To Be There är en låt från Michaels första soloalbum Got To Be There.
Otroligt bra låt med unge Michael.


Grace´s hemliga agenda
Grace jobbade under flera år som barnflicka åt Michael Jacksons 3 barn. Efter många om och men så sparkade Michael ut Grace från huset och hon blev av med jobbet. Barnflickan och Michael ska ha hamnat i många stora gräl eftersom hon mer och mer försökte ta kontroll av Michaels barn. Efter Michaels död dök dock Grace upp igen och fick åter anställning i huset. Varför?

I helgen rapporterades det från en av Michael Jacksons bröder att någon "hon" - "försöker göra allt för att separera oss från barnen. Hon jobbar med sin ondska" Det har under helgen gått många rykten om vem denna "hon" kan vara. En del tror att det gällde Jermaines fru...Men i natt kom uppgifter som pekar ut Grace Rwaramba som boven i dramat.

Källa: JacksonThrill [Läs mer]


Shake Your Body (Down To The Ground)Shake Your Body (Down To The Ground) är en låt med The Jacksons från albumet Destiny.


In The ClosetIn the closet är en låt från albumet Dangerous.

Låten som handlar om att hålla ett kändisförhållande vid liv var tänkt att vara en duett mellan Michael Jackson och Madonna. Madonna krävde dock för att vara med i låten att Michael Jackson skulle spela kvinnan i musikvideon och att hon skulle spela mannen. Michael vägrade och istället så sjungs Madonnas delar av Prinsessan Stéphanie av Monaco (från början kallad "Mystery Girl")
I musikvideon medverkar modellen Naomi Campbell.
Låten som är väldigt kraftigt avvikande från de flesta av Michael Jacksons övriga låtar är producerad och skriven tillsammans tillsammans med Teddy Riley.

Källa: Wikipedia


Billie Jean Remix Feat Sash McKaySökte lite på YouTube och hittade denna remix av Billie Jean.
Det är inte riktiga Michael som medverkar i musikvideon, men killen är väldigt lik han.


The Essential Michael Jackson"The Essential Michael Jackson" är ett album som kom ut 24 Augusti 2005.
Albumet innehåller Michaels bästa låtar från Jackson 5-tiden till Invincible.

CD 1:
I Want You Back
ABC
The Love You Save
Got To Be There
Rockin´Robin
Ben
Blame It On The Boogie
Shake Your Body (Down To The Ground)
Don't Stop 'til You Get Enough
Off The Wall
Rock With You
She´s Out Of My Life
Can You Feel It
The Girl Is Mine
Billie Jean
Beat It
Wanna Be Startin´Somethin´
Human Nature
P.Y.T (Pretty Young Thing)
I Just Can´t Stop Loving You
Thriller

CD 2:
Bad
The Way You Make Me Feel
Man In The Mirror
Dirty Diana
Another Part Of Me
Smooth Criminal
Leave Me Alone
Black Or White
Remember The Time
In The Closet
Who Is It
Heal The World
Will You Be There
You Are Not Alone
Earth Song
They Don´t Care About Us
You Rock My World


Betyg: 4/5


Ny tidning ute nu!

Bild

Lite sen med denna nyhet, men iallafall nu har det kommit ut en ny tidning om The King Of Pop: "Remember the king"!
Tidningen kostar cirka 150 kr och finns på Pressbyrån under en begränsad tid, så först till kvarn är det som gäller!


Jacksons ex-fru grät vid gravenHysteriskt gråtande har Michaels exfru Debbie Rowe besökt stjärnans grav.
Mamman till Jacksons barn, Prince och Paris, välkomnades av fansen.
Debbie Rowe, nära vän till Jackson i 20 år och senare hans hustru, närmade sig Forest lawn memorial park i Glendale, Kalifornien, försiktigt i onsdags. Hon vågade sig först inte fram av rädsla för de många fans som samlats.
- Vi såg henne köra fram och tillbaka. Vi tog kontakt och presenterade oss, skriver ett av fansen på MichaelJacksonHoaxDeath.net.
- Hon grät och kramade oss, uppenbarligen förkrossad över Jacksons död.

Källa: Expressen


Michaels NeverlandMichael Jackson är känd världen över som en superstjärna som sålt hundratals miljoner skivor, en innovatör inom musik, dans, uppträdande och låtskrivande. Men han var mycket mer än det - han var en även en fantastisk människa. Han inspirerande hundratusentals människor runt om i världen att hjälpa till att göra världen till en bättre plats och göra vad de kan för att hjälpa de mindre lyckligt lottade - i synnerhet barn.
Neverland var en plats där han inte bara kunde undgå skenet från allmänhetens ögon, utan också hjälpa sjuka och döende barn och deras familjer från hela världen. En plats där de kunde komma och ha en rolig dag och glömma sin sjukdom och bara vara barn på nytt. Han gjorde det som en gest från hans hjärta, med sina egna pengar, inte med hjälp av någon välgörenhets organisation och han krävde inget i gengäld mer än att se deras leende ansikten. Michael gav hundratals miljoner dollar och oräkneliga timmar av sin egen tid till välgörande ändamål och i synnerhet, sjuka och döende barn. Han fick många humanitära utmärkelser.
NU har det öppnats en sajt som kämpar för att öppna Neverland på nytt så att barn runt om i världen kan få uppleva lyckan och magin som många barn har fått uppleva på Neverland innan dom. Men man vill även genomföra detta för att rädda Neverland och för att fansen ska ha en plats att söka sig till och för att det var en plats som betydde mycket för Michael. Denna sajt är skapad av ett fan och hon skapade sajten för att fansen ska få säga sitt och för att försöka få igenom förslaget.
Om du vill stödja detta förslag, klick här.

Källa: Jacksonthrill - forum.


Michaels död fångad på film?LAPD letar efter försvunna övervaknings filmer som tagits från Michaels Hollywood hem som kan lösa mysteriet kring de sista ögonblicken i hans liv.

Enligt detektiver saknas CCTV filmer från morgonen, som LAPD hoppas kommer bli ett stort bevis för att räkna ut händelseförloppet som ledde till Michaels död.

En källa berättar för National Enquirer, "Det var en mycket avancerad och högteknologisk övervakning och säkerhetssystem. Det fanns inte bara kameror utanför huset, utan det fanns kameror även inne också, på privata platser." Kanske fångades mordet på Michael på film, men videomaterialet har ännu inte återfunnits.

Det finns även luckor i vissa av de videomaterial från kameraövervakningen som finns lagrat på datorns hårddisk. Polisen gör nu allt för att återfinna de stulna videobanden.

Källa: JacksonThrill


Off the wallOff the wall är en låt från albumet Off the wall från 1979.


Bedövningsmedel tros ha dödat JacksonNya fakta kring bedövningsmedlet Propofol, som ledde till Michael Jacksons död, avslöjar att hans läkare Conrad Murray ljugit och försökt gömma undan bevis, skriver nyhetssajten TMZ.
Källor inom Los Angeles-polisen och narkosspecialisten John Dombrowski misstänker att läkaren gett stjärnan bedövningsmedlet intravenöst i ett blodkärl i benet.
Conrad Murray har i förhör sagt att han gett Jackson 2,5 milliliter Propofol.
- Den dosen somnar man inte av och den kan inte ha varit dödande, säger doktor Dombrowski.

Polisen har hittat ett hemligt skåp med massor av Propofol-flaskor, en av dem helt tom och med ett stort hål i gummiproppen. Den kan nu bli ett avgörande bevis.
Man tror att läkaren kan ha kopplat flaskan direkt till sin patient och arbetsgivare. Utan den infusionspump som normalt ska reglera dosen medicin. Ett dödande misstag, enligt doktor Dombrowski.
- Vårdslöst och det kan lätt leda till en överdos, säger han, enligt TMZ.
Om hela flaskans innehåll tömts, medan doktor Murray lämnade sovrummet, har Jackson fått 40 gånger mer Propofol än vad hans läkare uppgett.
Det finns, enligt polisen, ingen förklaring till den tomma medicinflaskan i skåpet.

Källa: Expressen.


Speed Demon


Speed Demon
är en låt från albumet Bad.
Väldigt bra låt, enligt mig.
Musikvideon är från filmen "Moonwalker".


Murray skulle bli sparkadMichael Jackson och Dr. Conrad Murray hade ett stort gräl dagen innan Michael dog berättar en inside-källa till jacksonthrill.

Våran källa berättar att Murray ska ha väntat 45 minuter innan han ringde 911, detta för att vara helt säker på att Michael verkligen var död.

En person i familjen ska ha hört Michael säga till Murray att han skulle bli sparkad efter showerna i London, berättar våran källa.

Enligt våran källa som pratat med, Geraldine Hughes, stämmer det att det uppstod ett stort gräl, 24 Juni, natten innan Michael dog. Murray ska även ha lämnat huset i hela 4 timmar den morgonen.

Michaels död är ännu ett mysterium för många men man ska inte utesluta att det kan vara större fiskar i havet som dragit i trådarna.

Källa: JacksonThrill


I'm so proud to say i love youBillie Jean , P.Y.T , Man In The Mirror , You Are Not Alone ,
 Black Or White , Speechless , Gone Too Soon

Var med och hedra Michael Jackson, the king of pop, på din blogg. Är du ett fan? Gillar du hans musik eller tycker bara om honom? Var då med och hedra den avlidne popikonen! Allt du behöver göra är att lägga upp en bild på honom samt 7 av dina favorit låtar med honom. Spelar ingen roll vilka låtar du väljer, bara du väljer de som är speciella för just dig. Använd gärna samma rubrik som vi.  Kopiera texten eller skriv egen, får fler bloggare att vilja hedra MJ >  This is our tribute


Dangerous World TourDangerous World Tour
var Michaels andra soloturné.

Turnén började i juni 1992 i München med en utsåld konsert på Olympia Stadium. Låtlistan för turnén bestod av 18 nummer med 4 låtar från det nya albumet Dangerous. Andra delen av turnén påbörjades i augusti 1993 i Bangkok, Thailand med två utsålda konserter på National Stadium.

Michael sköts i början av varje konsert upp på scenen med hjälp av en sorts katapult (Toaster) och lämnade i slutet av varje konsert scenen flygande över publiken med en jetpack på ryggen.

Den 30 december 1992 under en konsert i Tokyo, Japan gjorde Slash ett gästspel under låten Black or white. Han medverkade också på scen under nyårskonserten dagen efter.

Turnén avslutades i förtid i Mexico City med 5 utsålda konserter. Anledningen till att turnén avslutades i förtid var medicinska problem och pedofilanklagelserna.

Med Dangerous Tour slog Michael Jackson sitt eget rekord från Bad Tour, Dangerous Tour var världens största turné ända fram till 1997 då Michael slog sitt eget rekord igen med HIStory tour.

I juli 1992 kom Dangerous Tour till Sverige där två konserter spelades på Stockholms stadion i Stockholm.

Totalt såg 3,5 miljoner Dangerous-konserterna live.

Se hela Bucharest-konserten här!

Låtlista:
Jam
Wanna Be Starting Something
Human Nature
Smooth Criminal
I Just Can´t Stop Loving You
She´s Out Of My Life
Jackson 5-medley (I Want You Back, The Love You Save, I´ll Be There)
Thriller
Billie Jean
Working Day And Night
Beat It
Will You Be There
Black Or White
Heal The World
Man In The Mirror

Källa: Wikipedia


Staket ska förhindra fansenDet lilla huset på 2300 Jackson Street i Gary, Indiana som är Michael Jacksons barndomshem har förändrat sitt utseende under de senaste månaderna. Förut kunde besökare/fans gå enda fram till dörren och lägga sina presenter mm och samtidigt få en glimt av Michaels barndomshem. Nu har man istället täckt över fönstrena och satt staket runt hela tomten för att förhindra besökare att ta sig fram till huset. Efter att Michael dog så har huset fått otroligt många besökare och det går till och med turistbussar dit så därför tog man beslutet om att "säkra" tomten och huset från besökare!

Källa: Jacksonthrill - forum.


The Jacksons: A Family DynastyDen 11 Mars kl. 21:00 har serien The Jacksons: A Family Dynasty premiär på TV4.
I 6 delar får vi för första gången se en närmare blick på Familjen Jacksons vardag.

DEL 1:
Bröderna Jackson meddelar omvärlden om sina planer att spela in ett jubileumsalbum men planerna hotas när Jackie raderar Jermaines sång vilket gör honom rasande. För att hitta tillbaka till sina rötter besöker bröderna staden Gary i Indiana. Men drömmen om en återförening för Jackson 5 blir uppskjuten på obestämd tid när deras bror Michael går bort.


RSS 2.0