Barnens första autografer till salu


Michael Jacksons tre barn har gjort något som de aldrig tidigare gjort: undertecknat sina namn på något som säljs.

Blanket, Paris och Prince Jackson har satt sina namn på ett designer bälte som tagits fram som en hyllning till sin gamle far och för att få in pengar till Jackson familjens Jackson museum som planeras för Gary, Indiana. Familjen står för auktionen tillsammans med Michaels dödsbo.

Bältet är ett kristall-täckt bälte och specielt framställt för Michael. Blanket skrev sitt namn i sann "John Hancock" stil, då det tar upp mest plats med stora bokstäver stavade "BLANKET."

Prince, hjälpte sin yngre bror genom att lägga till "Jackson" under hans första namn. Paris, visade stil med sin underskrift, med ett hjärta för prick henne "jag" och gav henne "r" en lång, flytande gren.

Källa.
Hittad hos Mjackson

"Happy Flowers"

http://www.fadedyouthblog.com/wp-content/uploads/2009/06/lisa-marie-presley-michael-jackson.jpg

Lisa Marie Presley har skrev på sin My Space sida att hon nyligen besökte Michael's mausoleum i Forest Lawn och var förfärad över att se att det var bara några hyllningar till honom där. Hon rådde fansen att hans favorit blommor solrosor, eller som han kallade dem "Happy Flowers", och föreslog att fansen var och en sända en silke solros till Holly Terrass, Forest Lawn.

Jason Levin som  planterade solrosorna i San Diego County, levererade 2.000 solrosor till mausoleum. Han laddade upp sin lastbil och lämnade Vista i gryningen, och tre timmar senare han lossade dem på hårt bevakade mausoleum. Forest Lawn Tjänstemän sade att de skulle ta blommorna inuti.

Källa.

Jackson 5 Live Performances



Fyrtio år efter att Jackson 5 sjungit live på The Forum i Los Angeles den 22 juni 1970, kommer Universal att släppa en ny dubbelcd från denna konsert plus en annan från 1972.

Källa.


Michael Jackson´s sista autograf?



Juliens Auktioner säljer vad om att bli den sista autograf Michael någonsin undertecknat. Det ser autentisk ut, men ovanligt är det den 24 juni 2009.

Källa.


TV3 visar "This Is It" i sommar!

 

Den 20 Juni har TV3 valt att visa Michael Jackson dokumentären ”This is it” på tv! Våran källa, Valentina, berättar att det blir TV3s sätt att hedra kungen av pop.

Källa: JacksonThrill


Dagens Bild


Dirty Diana


Dirty Diana
är en låt från albumet Bad av Michael Jackson. Den släpptes som singel år 1988.

Låten framförs med en rockigare framtoning än det sound som är typiskt för Michael Jackson. Låten var den femte och sista låten ifrån albumet Bad som låg etta på Billboard Hot 100.

En favorit från Bad-albumet.

Källa: Wikipedia


Nominerad som "Bästa film"


Michael Jacksons "This is it" är nominerad som "Bästa Film" i årets BET Awards den 27 juni 2010. Showen kommer att ledas av Queen Latifah, "Vi är glada att Queen Latifah kommer att vara värd för BET Awards '10", säger Stephen Hill, VD för Musik Programmering och Specials, BET Networks.

Källa.

"This is it" på bio - igen!



Sugen på att se Michael Jackson på ”the big screen” igen? Nu har du chansen. Sony har nämligen beslutat  att filmen This is it ska upp på biograferna igen under en period med start 19 Juni. Hur länge filmen kommer att visas är i skrivande stund inte bestämt. Det är bara ett problem… Filmen kommer endast visas igen i Japan vi andra får glatt nöja oss med DVDn och BluRay.

Källa: JacksonThrill

Someone in the dark



En vacker låt som inte kom med på Thriller-albumet.

Heartbreaker



Heartbreaker är från Michaels album Invincible.

Michael: "Jag är oroad för mitt liv"



Nu avslöjas Michael Jacksons förflutna. Sex år innan popstjärnans tragiska bortgång vädjade han om ekonomisk hjälp. På telefoninspelningar hörs han frukta för sitt liv och säger att italienska maffian är efter honom. På vissa meddelanden orerar han ibland osammanhängande och är stundtals helt borta. Jackson pratade dem på en bekants telefonsvarare när han desperat ville lämna ranchen Neverland men hade ekonomiska bekymmer.

På ett meddelande säger han:

”Det är Michael Jackson som ringer. Det är mycket viktigt. Jag vill ha 150 på det kontot för... Jag är mycket oroad för mitt liv. Jag hör massor av uppgifter om att (namnet censurerat) fortfarande försöker sabotera för mig. Jag vill hålla mig borta ett tag där de inte kan få tag i mig. Så snälla, hjälp mig, hjälp mig.”

Källa.

Jackson-låt stulen till Eurovision Song Contest



Will you be there, en av Michael Jackson’s största hits har blivit stulen. Det är den norska artisten Didrik Solli Tangen som med sin låt My heart is yours rakt av kopierar Michaels megahit. Låten My heart is yours är bla skriven av Fredrik Kempe och Hanne Sørvaag och tog Didrik Solli Tangen till seger i norska Melodifestivalen. Nu ska Didrik tävla vidare med låten i Eurovision song contest. Jacksonthrill har tagit en närmare titt på Norges bidrag och kan i videon ovan visa hur läskigt lik My heart is yours är Will you be there.

Källa: JacksonThrill


Come Together/ D.S - Live in Bucharest 96



Ännu ett bra framträdande från HIStory Tour!
Denna gång är det Come Together och D.S.

Tom Sneddon is a cold man! :D

Läckt video med Blanket



Nu har en webcam-video med Michael Jacksons barn Blanket läckt ut på internet.
I klippet medverkar också Blankets kusin Donte.

Barnen kan omhändertas



Michael Jacksons barn kan tvångsomhändertas. Sedan superstjärnans död har de bott hos farmor Katherine, men med ytterligare fem barnbarn i huset beskrivs Princes, 12, Paris, 11, och Blankets, 7, hem som kaosartat, skriver News of the World.

En kusin har lekt med en livsfarlig elpistol och två andra hamnat i våldsamma slagsmål. Myndigheterna har redan ställt krav på att kusinerna flyttar ut för att Katherine Jacksons hem ska anses tillräckligt stabilt för Jackson-barnen.

Källa.

One More Chance (Paul Oakenfold remix)



Här kommer en remixad version av One More Chance av Paul Oakenfold.
Lika bra som originalet, enligt mig.

Murray-fans VS Michael-fans



Uppgifter berättar idag att det kan bli en stor kamp utanför rättsalen den 14 juni som är nästa datum för Murray att dyka upp i rätten. Enligt uppgifter ska Dr Murray anhängare vara irriterade över att det bara är Michael Jackson fans som protesterar utanför rättsalen då doktorn är i rätten.

Därför har vänner och patienter till Murray valt att delta i den protest som vanligtvis pågår utanför rättsalen… Enda skillnaden är att Murrays anhängare kommer att vara där för att ge stöd åt Murray – och inte Michael!
Om uppgifterna stämmer kan vi vänta oss riktig ”cirkus”  den 14 juni. Bara att börja räkna ner…

Källa: JacksonThrill


Dagens Bild


Thriller - mest inflytelserika musikvideon


Musikvideon för Michael Jacksons låt "Thriller" har valts till den inflytelserikaste musikvideon någonsin. "Thriller" fick över 15 procent av rösterna i en enkät som webbcommunityn Myspace har låtit göra.

På andra plats kommer OK Go:s video för låten "Here it goes again". På tredje plats kommer popstjärnan Britney Spears musikvideo "Baby one more time" från 1998.

Norska A-Ha blev fjärde med musikvideon för låten "Take on me" från 1985.

Över 1 000 musikfans intervjuades för undersökningen. De fick välja den video de ansåg vara den inflytelserikaste från en lista på 20 videor. Listan hade gjorts av musikkritiker.

Resultatet av omröstningen:
1. Thriller/Michael Jackson/1983/15.2 procent
2. Here It Goes Again/OK Go/2006/11.7 procent
3. Baby One More Time/Britney Spears/1998/11.2 procent
4. Take On Me/A-Ha/1985/8.6 procent
5. Johnny Cash/Hurt/2003/7.6 procent
6. Bohemian Rhapsody/Queen/1975/5.6 procent
7. Daft Punk/Around the World/1997/5.4 procent
8. Weapon of Choice/Fatboy Slim/1999/4 procent
9. Sledgehammer/Peter Gabriel/1986/3.7 procent
10. Beastie Boys/Sabotage/1994/3.5 procent

Källa.


Blood On The Dance Floor - Live in Sweden 97

Här är ett bra framträdande från HIStory Tour i Göteborg.


"Stark Riving Dad" på TV6 imorgon!



Imorgon visas Simpsons-avsnittet "Stark Riving Dad" med Michael Jackson på TV6!
Avsnittet visades vid 18:30 ikväll så många lär nog ha missat det, men det visas i morgon i repris vid 14:00!

Boy - Pojken som gillar Michael Jackson



Ibland kommer det filmer som får oss att må bra.

Boy är en må-bra-film helt utan tvekan!

Det är regissören Taika Waititi som i sin andra långfilm presenterar Boy
Det är delvis en självbiografisk titt på hans egen uppväxt i Waihau Bay
i västra Bay of Plenty, Nya Zeeland. Filmen utspelar sig under 1980-talet 
och handlar om två bröder, Boy och Rocky, som försöker hitta sin potential
samtidigt som dom lever i skuggan av sina store far Alamein, spelad av Waititi själv.
I filmen framgår det ganska snabbt att pojkens största hjälte i livet är
Michael Jackson och filmen blir inte sämre av att det är massa
inslag som handlar om popikonen. Nedan kan du se på trailern för filmen.

NEJ, Michael var inte gay



Det här är Jason Pfeiffer, en dermatologassistent som i amerikansk tv i helgen påstod att han var Michael Jacksons pojkvän!

Jason säger att han var tillsammans med Michael när popstjärnan avled och att de hade ett mycket passionerat förhållande. Enligt Jason presenterades paret för varandra av Michaels vän Dr Arnold Klein. Men det Jason inte visste var att ingen skulle tro på hans lögner. Inte heller visste tv-stationen vad som skulle ske…

Timmarna innan den korta intervjuen med Jason ens hade visats på tv var Michael fans från hela världen redan i full gång att kontakta tv-stationen och kräva ett stopp av inslaget. Något, som det visade sig senare, att tv-kanalen inte valde att lyssna på. Inslaget med Jason ljugandes i tv visades, trots fansens begäran om stopp. Den kvinnliga reportern som intervjuade Jason och som stog för inslaget skröt vilt på sin Twitter sida, att hon minsann hade lyckats med sitt inslag. Vidare kallade hon Michael fans för rasister och skröt om att del 2 och 3 av inslaget skulle visas dagen efter samt på söndagen. Detta rörde självklart om mer i grytan hos Michael-fansen som fortsatte sin protest mot tv-kanalen. Fansen blev fler och började nu rikta in sig på kanalens supporters, så som Delmonte och Mc Donalds mfl. Fansen mailade, twittrade, skrev på facebook och ringde och talade om hur läget låg till. Det visade sig sedan att kanalens egna supporters inte visste om något om inslaget. Flera av dom ställde sig bakom fansen och talade om att dom inte stod för den smutskastning kanalen valt att visa. Eftersom flera miljoner (!) fans hotat med bojkott av deras produkter så blev nog dom flesta rädda. Delmonte gick ut med ett statement och ställde sig snabbt på fansens sida.

För att göra det hela mycket enkelt för er som inte hängt med i följande… Jason är känd sen tidigare att smutskasta Michael i pressen och komma med flertalet lögner. Jason har tidigare påstått att Michael ska ha varit en utomjording sänd från rymden och påstod i somras att det var han som var pappa till Michaels tre barn. Något som vi alla vet självklart inte stämmer. I tv-inslaget med Jason skämtade han tillsammans med reportern om Michaels dotter, Paris, frisyr. Att man som människa har mage att gå ut med alla dessa lögner då man fått chansen att träffa Michael är för många obegripligt. Vi vill understryka att fansen hela tiden förklarade att det aldrig är fel att vara homosexuell och att det inte hade spelat någon roll om Michael nu var det… Men det är däremot fel att gå ut i tv med falska påståenden som inte stämmer. Flertalet artister har gått ut och berättat hur Michael flörtat med bla Beyonce mfl. I Michaels egen självbiografi Moonwalk berättar Michael om sin kärlek till kvinnor. Michaels livvakter gick efter tv-inslaget ut med en vädjan till fansen om att inte lyssna på Jason. De förklarade att dom, om någon, vet att Michael inte var gay. Eller som Michael själv sjunger i låten Tabloid Junkie: ”Don’t make it factual, actual, They say he’s homosexual”

Sedan tv-inslagets del1 visades så har Jason fått ta emot mordhot från flera fans världen över. Men mest rädd ska han enligt sig själv vara för dom japanska fansen. Dr Arnold Klein, som även han är känd för att enda sedan Michael dött smutskastat Michael, och som i helgen ställde sig bakom Jason, ska även han fått ta emot dödshot. Ett av dom ska vara följande:

You rotton son of a bitch, how dare you let that fat slob make those accusations about Michael,you should be ashamed,Michael thought you were his friend!!!!!!!!!!! Someone is going to pay for this dearly,maybe with a bullet?

Vi ska understryka att det aldrig är okej att hota någon till livet och att  det får stå för dom extrema fansen. Men vad förväntade sig Jason? En trofé för bästa lögnare? Att folk skulle tro honom? För inte ens när en annan amerikansk tv-kanal gick ut på stan och frågade folk om dom trode på Jason, så skakade alla på huvudet och skrattade åt hans påståenden.

Även Michaels egen familj har satt ner foten och sagt ifrån. Michaels dödsbo har hotat med en stämning mot tv-kanalen och Jason. Jermaine gick ut och sa att Michael inte var gay och kallade Jason lögnare. Även Joe, Michaels pappa gick ut och förklarade att Michael inte var gay och att Jason borde skämmas att prata som han gjort, om en död person.

Så, nej, Michael var inte gay, och även om han hade varit det så skulle det inte förändra våran bild och kärlek till Michael. Vi lär nog se mer i den här historien, men det här var allt för den här gången. Kom ihåg, media är aldrig bibeln… Aldrig! Lämna en kommentar nedan och säg din mening av det hela.

Källa: JacksonThrill


Jackson: "Thriller" sög

I en intervju från tidigt 1980-tal berättar Michael Jackson något som hade kunnat ändra musikhistorien för evigt. Han ville nämligen inte ge ut albumet "Thriller". Skivan, som hade kostat ungefär fem miljoner kronor att producera, passade bäst på soptippen enligt Jackson själv, skriver News of the world.

– Thriller lät verkligen skitdålig. Den sög. Mixningen var helt värdelös. Vi satt och lyssnade på hela albumet och tårarna rann ner för min kind. Jag grät precis som en bebis. Jag stormade ut ur rummet och skrek 'Vi kan inte släppa det här. Ring skivbolaget och säg att de INTE får den här plattan. Vi släpper INTE det här!'"

Michael lånade en cykel från en medlem i produktionsteamet. Han hojade ut på en skolgård i närheten av studion i Los Angeles. – Jag tittade bara på barnen som lekte på skolgården. När jag åkte tillbaka till studion så var jag redo igen. Redo att äga hela världen. Jag gick in i studion och fixade till sångerna.

En vecka senare, i november 1982, släpptes "Thriller". Albumet kom att sälja över 70 miljoner exemplar.

Källa: Nyheter24


Baby Me Mine



Baby Me Mine är en låt från albumet Thriller.

Jacksons hemliga pojkvän?!



Det här är Jason Pfeiffer, en dermatologassistent som precis avslöjat att han var
Michael Jacksons pojkvän! Jason säger att han var ihop med Michael när popstjärnan avled och att de hade ett mycket passionerat förhållande. Enligt Jason presenterades paret för varandra av Michaels vän Dr Arnold Klein men vi tycker att det hela låter väldigt suspekt. Varför gå ut med det nu i så fall?

Man skall inte tro på allt skit som media vräker ut sig efter Michaels död.
Detta är ren bullshit, enligt vad jag tror för varför skriver dom det här nu för?
Har dessutom aldrig sett denna man med Michael eller någon annanstans tidigare.

Jag var bara tvungen att lägga upp detta för att visa er ännu en skvallernyhet om Michael Jackson.


RSS 2.0