Kort klipp från inspelningen av "Hold my hand"

 

Klicka på bilden för att se klippet!


Nya MJ-prylar i den officiella shopen


Köp här!


Give In To MeGive In To Me finns med i albumet Dangerous och släpptes som singel 15 februari 1993.
Musikvideon till Give In To Me utspelar sig i klubbmiljö där Jackson och Slash spelar för en mindre publik.
Musikvideon premiärvisades under Oprah Winfrey´s interljuv med honom 1993.

Kobes relation till MichaelDet har länge varit känt att Kobe Bryant är ett stort Michael Jackson-fan. Att han lyssnar på "Thriller"-albumet på matchdagar, för att komma i stämning och hajpa upp sig själv.
Vad jag däremot inte visste var att Jackson faktiskt var Bryants mentor.

I ett porträtt på Yahoo.com berättar Kobe om sin relation till the King of Pop, och hur Jacko hjälpte honom att bli en bättre basketspelare – ända sedan Kobes dagar som vilsen 18-årig rookie hos Los Angeles Lakers:

– Vi brukade alltid prata om hur Michael förberedde sig när han skulle göra sin musik, hur han förberedde sig för konserter. Han lärde mig vad han gjorde: Hur man gör ett "Thriller"-album, ett "Bad"-album, alla detaljer som krävdes. Det var den enda bekräftelse jag behövde – att förstå att jag måste fokusera på mitt hantverk och aldrig avvika. För det han gjorde – och hur han gjorde det – var psykotiskt. Han hjälpte mig till en nivå där jag kunde vinna tre titlar tillsammans med Shaq på grund av mina förberedelser, mina studier (av basketen). Och allt har bara växt.


Källa.

Michaels barn vill köpa Neverland

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01432/Neverland_1432468c.jpg

Michael Jacksons äldsta två barn vill köpa tillbaka Neverland, ranchen sångaren kallade hem.
Prince Michael, 13, och Paris, 12, sägs vilja vända ranchen till en helgedom för sin pappa efter att ha gjort en hemlig pilgrimsfärd till Neverland.

Jackson, som avled i juni förra året, var tvungen att sälja den sprudlande ranchen efter att ha förlorat kontrollen över det till ett investmentbolag när kungen av pop föll i skuld.
En källa: "Paris och Prince minns deras rum från sin barndom."
Källan fortsatte med att säga att barnen är överens om att när de var gamla nog att de skulle göra om det till "någon slags gemenskap park och ett centrum för djur".

Källan tillade att sju-åriga Blanket också har förälskat sig i platsen efter ett besök förra sommaren.
Sångarens tre barn kommer att ärva miljoner dollar vid 21 års ålder vilket innebär att de har råd att köpa den berömda gården.

Källa: Jacksonthrill

Justin Bieber tackar Michael på American Music Awards

http://www.fanclubebrasil.xpg.com.br/home/hosting/www.fanclubebrasil.xpg.com.br/wp-content/uploads//2010/09/Justin+Bieber+Justiiiiiiin.png

Han kunde tackat vem som helst i sitt tacktal, men han tackade en legend under hans andra tal: Michael Jackson. Bieber sade efter att han tagit emot en award för "Favorite Pop/Rock Male Artist" på American Music Awards i måndags: "Jag vill tacka Michael Jackson, för utan honom skulle ingen av oss vara här."

Källa


Michaels apa Bubbles säljer läderkostym på auktion

http://images.nymag.com/images/2/daily/2009/07/20090702_mjbubbles_560x335.jpg

Michael Jackson vittnade om ett nära förhållande till apan Bubbles. Nu går schimpansens läderkostym på auktion tillsammans med en rad populärkulturella artefakter, uppger Reuters.
Bland de föremål som ska säljas på auktionen i Hollywood nästa månad finns även den poppiga paraduniform som John Lennon bar på omslaget till Beatles kultstämplade skiva "Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band", en röntgenbild av Albert Einsteins huvud och en mängd kläder som tillhörde Michael Jackson.
Hälften av de pengar som Bubbles kostym drar in kommer att användas till omvårdnad av apan. Den 26-årige schimpansen bor i dag på ett hem för vilda djur i Florida.

Källa: Aftonbladet.

One More Chance - Ny Video 2010


Här är den riktiga musikvideon till "One More Chance" som finns med i Vision-boxen.

"Michael Jackson´s Vision" släpptes idag!

Cover for 'Michael Jackson's Vision'

Idag släpptes den nya "Michael Jackson´s Vision"-boxen med över 40 musikvideos med The King Of Pop.
10 av dem har aldrig tidigare varit utgivna på DVD och den nya tidigare outgivna "One More Chance"-musikvideon finns med bland dom.

Själv önskar jag mig boxen i julklapp, så jag får hoppas att jag får den :D

Köp boxen här på CDON.com!

Hold My Hand - Feat Akon


Förra veckan kom den nya singeln från det nya MICHAEL-albumet: "Hold My Hand" med Akon och Michael ;)
Nu är det en av mina favoritlåtar med MJ och nu finns det en anledning att köpa albumet.

RSS 2.0