"Thriller" toppar Billboard´s röstning

http://3.bp.blogspot.com/-6_cVy49ZTgo/TYs-7Cq9zII/AAAAAAAAAIk/ZHs_yG-WIaM/s1600/michael%2Bjackson%2Bthriller%2Bsreenshot.jpg

För tre veckor sedan frågade Billboard sina läsare - för att fira 3 decennier av musik-tv - att rösta på den bästa videon av 1980-talet, 1990-talet och 2000-talet, varje vecka i en separat omröstning. Här är resultaten:

1980 - THRILLER #1

Om Video Music Awards hade funnits år 1983, skulle MTV praktiskt taget behövt skapa en kategori bara för "kultur-dominerande uppfinningsrikedom" för "Thriller". Nästan 30 år efter MJ's episka skräckfilmsstil med ghouls och zombies, toppar den fortfarande Billboard.com's röstare, som fångade 65% av rösterna i undersökningen.

1990 - SCREAM #2

Svart och vitt. Utspelar sig i yttre rymden. Regisserad av Mark Romanek med en budget på miljoner. Med inte en, utan två stjärnor: Michael och Janet. Vad finns det inte att älska?

2000 - YOU ROCK MY WORLD #4

Dricka, röka, spela, slåss, och kvinnor: Kungen av Pop täcker alla laster i hans 2001, Paul Hunter-regisserade kortfilm för "You Rock My World". I ett klipp som var hans sista stora videostund innan hans för tidiga död, bistår Chris Tucker som MJ's hjälpreda när Marlon Brando spelar chef för skurkarna.

Källa: Mjstar.com och ForeverMichaelJackson
Bildkälla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild