"Hollywood Tonight" nästa singel

Jacksonthrill har fått information om att nästa singel från albumet ”Michael” blir Hollywood Tonight. Som vi kunde berätta tidigare så planerades låten ”Monster” som 2:a singel. Våran källa berättar att planerna ska ha ändrats i sista sekunden och att valet istället ska ha blivit Hollywood Tonight. Det var sagt att producenten Teddy Riley skulle göra en remix på låten inför släppet, men enligt våran källa så kommer inte Teddy’s remix att användas av politiska skäl och att singeln planeras att släppas
1 februari, alltså redan nästa tisdag. Våran källa berättar dock att datumet kan komma att skjutas fram men lovar att ”många spännande saker är planerade för de kommande veckorna.”
Kom ihåg vart du hörde det först.

Hollywood Tonight är skriven av Michael under Invincible-eran men låten blev aldrig klar och kom aldrig med på albumet. Michael påbörjade arbetet med spåret igen 2007  tillsammans med producenten Ron ”Neff-U” Feemster. Låten är producerad av Michael och Teddy Riley med samproduktion från Neff-U.

Källa: JacksonThrill


"This Is It" på TV6!

http://www.jacksonthrill.se/wp/wp-content/uploads/2010/05/michael_jackson_documentary_this_is_it.jpg

På Lördag den 5 februari kl 21:30 visar TV-kanalen TV6 dokumentären "This Is It".
Om jag har tid skall jag se den och det bör ni också göra.

30 vittnen skall fälla Murray på Tisdag

http://celebtrashtalk.com/wp-content/uploads/2009/07/jackson_murray.jpg

Tisdag 4 januari är ett viktigt datum. Dr. Murray anländer till rätten ännu en gång. Den här gången är den slutgiltiga och det är först nu som vi får veta om det blir en rättegång mot Murray eller om fallet läggs ned. En annan viktig punkt är att det är först nu som åklagaren för första gången kommer att släppa bevisen mot Murray för allmänheten och det är först nu som vittnen kommer att få sin talan.

Fallet kommer att pågå under hela 2 veckor, med start på tisdag, och hela 30 vittnen kommer att höras. Vittnen som talar mot Murray, till Michael’s fördel. Dessa vittnen omfattar bla olika medicinska experter, samt 3 LAPD detektiver som utrett ärendet.

Åklagaren har även valt att lägga fram mer bevis än vanligt i ett typiskt dråp fall och kommer även att lägga ut sin sak, bit för bit, för att visa att Dr Murray agerat vårdslöst genom medicinering med Propofol och andra mediciner.


Summan av kardemumman: Fallet påbörjas på riktigt med start nu på Tisdag 4 Januari 2011. 30 vittnen kommer att höras, till Michael’s fördel. Fallet kommer att pågå i ca 2 veckor + förskjutet vid en möjlig rättegång.

Källa: Jacksonthrill.


Första inlägget år 2011!Gott Nytt År, alla MJ-fans! :D
Jag har inte hunnit uppdatera på bloggen på ett tag för att jag har varit på Öland med mina släktingar och firat nyår.
Men nu skall jag försöka uppdatera varje dag om jag hinner, men det borde jag för jag har jullov :D

Doktor Conrad Murrays advokater har nu försvarsstrategin klar till nästa rättegång på Tisdag, att Murray inte gav Michael sprutor utan att han tog sitt eget liv.
Låter helt knäppt, men vi får se på Tisdag hur det blir.

RSS 2.0