Murray ger kanske interljuv efter rättegången

http://www.blogstodiefor.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/07/dr-conrad-murray.bmp

Dr. Conrad Murray's jury val för hans rättegång för vållande till annans död börjar på Onsdag den 4 Maj, och RadarOnline har exklusivt hört att Dr. Murray vill vittna.

Åklagaren kommer lägga fram bevis och sedan kommer juryn backa upp med deras påståenden, att Dr. Murray är ansvarig för Jackson's död. "Dr. Murray kommer spela en aktiv roll hos hans försvar. Han har gjort klart att hans medical practice och hans patienter tas hand om under rättegången," berättar en Murray's vän till RadarOnline.

Källan säger också: "Dr. Murray vill berätta hans version av bevisen dagen då Michael Jackson tragiskt dog. Han har behållit sin oskyldighet sen han senast blev åtalades. Dr. Murray's advokater kommer göra det taktiska beslutet när det är deras tur att pressentera sina vittnen, om hurvida det kommer sätta honom på foten eller inte. Murray har troligen inget att dölja, och vill att jurymedlemmarna ska höra på vad han har att säga.

Om Dr. Murray inte kommer vittna under rättegången, berättar hans kompis för oss: "Dr. Murray skulle troligen göra en intervju efter rättegången, om hans rådgivare skulle godkänna det, för att berätta hans historia. Det finns så mycket allmänheten inte vet om. Han är hoppfull om att vid en lämplig tidpunkt, kan ha förklara missförstånden om honom och hans vård av Michael."

Källa: Radaronline och MJSWEDEN.tk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild