Jacksons advokater till angrepp mot dokumentärNästa vecka sänder SVT dokumentären om Michael Jacksons läkare Conrad Murray, som har dömts för vållande till annans död.
Nu går popkungens testamentsexekutörer till angrepp och ifrågasätter att läkaren får uttala sig oemotsagd.
De hävdar att läkaren inte har några skrupler när det gäller att smutskasta stjärnan, uppger nöjessajten TMZ.com.

I den nyproducerade dokumentären "Michael Jackson & the doctor: A fatal friendship", berättar läkaren själv om behandlingen av och vänskapen med Jackson samt redogör för dagen då superstjärnan dog, uppger TT Spektra.
Dokumentären bygger på hundratals timmar av intervjuer som gjorts med Conrad Murray under två års tid. Filmteamet har även haft tillgång till försvarets material, sedan Murray och hans försvarsteam har lättat på sekretessen.
Filmen är gjord av brittiska produktionsbolaget October Films och sänds den 15 november.
Den amerikanska tv-kanalen MSNBC planerar att sända dokumentären på fredag.

På onsdagen skickade Jacksons testamentsexekutörer John Branca och John McClainett ett brev till NBC and MSNBC, där de ifrågasätter det etiska med att ge Murray en plattform för att uttala sig om popstjärnan – särskilt med tanke på att han vägrade att vittna i rätten.
De hävdar att läkaren inte backar för att fläcka sin "väns" rykte. De tvivlar även på att Murray bara uppges ha fått en dollar för sin medverkan.
"Bara titeln på er "dokumentär", "Michael Jackson & the doctor: A fatal friendship" är förvillande. Sedan när är Dr Murray någonsin Michael Jacksons vän", skriver de i brevet.

Källa: Expressen
Bildkälla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild