Nya Michael Jackson dockor


Playmate Toys har planerat på att ha premiär på sina Michael Jackson samlarföremål som en del av Diamond Comics displayen på San Diego Comic Con, juli 21-25. Företaget har nyligen skrivit avtal med Bravado för att skapa en linje av samlarobjekt som bygger på King Of Pop.

Tom Bennett, VD för Bravado, säger: "Vi är glada att vår framgångsrika linje av Michael Jackson samlarprodukt/minnessaker genom att arbeta med innovativa team vid Playmates Toys. Denna nya serie firar man Michael omisskännliga stil, oersättliga talang och hjälper att hedra och bevara arvet som Michael Jackson.

"Den första utbyggnaden är en 10" skala samlarprodukter baserat på Billie Jean. Stor omsorg som varit vidtagits för att fånga Michael likhet och legendariska mode känsla, fånga den fantasifulla kläder bärs i kortfilmen. Den andra 10" samlarprodukter tas från de mest välkända musikvideo genom tiderna, Thriller, komplett med den berömda röda jackan. Båda dessa samlarobjekt är griffeltavla att starta hösten 2010. Ytterligare stilar kommer att följa.

Källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild