Jacksons obduktionsrapport



Michael's obduktionsrapport är officiellt släppt. Eftersom det pågår en utredning och snart kanske även en rättegång kring Michaels död så är det standard så brusa inte upp över detta. Jag personligen anser att detta är det lilla ljus man kan känna i allt mörker just nu.

1. Omständigheter tyder på att Propofol och bensodiazepiner administrerades av en annan. (INTE Michael)

2. Propofol gavs i ett icke-sjukhus utan någon lämplig medicinsk indikation.

3. Vårdstandard för förvaltningen Propofol var INTE uppfyllt. Rekommenderad utrustning för patientövervakning, precision dosering och återupplivning var INTE närvarande.

4. De omständigheter stöder inte egenbehandling med propofol.


Rapporten visar även att:

*Michael var INTE "BEROENDE" av medicin och hade då ingen medicin i sin kropp, förutom Propofol som Murray gav Michael kvällen då han dog!
Rapporten visar att Propofol är den främsta orsaken till Michaels död - experter säger även att lorezepam inte bör ges vid samma tidpunkt som propofol, ändå har detta skett med hjälp av "någon annan" (Murray).

*Michael bar INTE peruk (som en del skvallertidningar skrev om och som en del fans trodde på, utan Michael hade sitt riktiga hår, men tillsammans med "hår extensions").

*Michael var i överlag frisk. INTE alls sjuk (som det även där spridits falska nyheter om i pressen), förutom problem med sina lungor som indikerade på sjukdommen Lopus. Och problem med ryggen.

*En väldigt detaljerad beskrivning BEVISAR att Michael led av hudsjukdommen vitiligo, som gör att huden sakta men säkert blir vit. På en del ställen eller över hela kroppen. I Michaels fall, över hela kroppen. Även brännskadan finns dokumenterad.

*Det finns 61 obduktions bilder, 17 bilder tagna på sjukhuset och 30 bilder som visar scenen där allt utspelade sig.


Källa: Jacksonthrill - forum och Popkungen


Kommentarer
Postat av: rebecka

Åh tack för informationen! :)

2010-03-09 @ 17:35:27
URL: http://ottehall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild