NEJ, Michael var inte gay



Det här är Jason Pfeiffer, en dermatologassistent som i amerikansk tv i helgen påstod att han var Michael Jacksons pojkvän!

Jason säger att han var tillsammans med Michael när popstjärnan avled och att de hade ett mycket passionerat förhållande. Enligt Jason presenterades paret för varandra av Michaels vän Dr Arnold Klein. Men det Jason inte visste var att ingen skulle tro på hans lögner. Inte heller visste tv-stationen vad som skulle ske…

Timmarna innan den korta intervjuen med Jason ens hade visats på tv var Michael fans från hela världen redan i full gång att kontakta tv-stationen och kräva ett stopp av inslaget. Något, som det visade sig senare, att tv-kanalen inte valde att lyssna på. Inslaget med Jason ljugandes i tv visades, trots fansens begäran om stopp. Den kvinnliga reportern som intervjuade Jason och som stog för inslaget skröt vilt på sin Twitter sida, att hon minsann hade lyckats med sitt inslag. Vidare kallade hon Michael fans för rasister och skröt om att del 2 och 3 av inslaget skulle visas dagen efter samt på söndagen. Detta rörde självklart om mer i grytan hos Michael-fansen som fortsatte sin protest mot tv-kanalen. Fansen blev fler och började nu rikta in sig på kanalens supporters, så som Delmonte och Mc Donalds mfl. Fansen mailade, twittrade, skrev på facebook och ringde och talade om hur läget låg till. Det visade sig sedan att kanalens egna supporters inte visste om något om inslaget. Flera av dom ställde sig bakom fansen och talade om att dom inte stod för den smutskastning kanalen valt att visa. Eftersom flera miljoner (!) fans hotat med bojkott av deras produkter så blev nog dom flesta rädda. Delmonte gick ut med ett statement och ställde sig snabbt på fansens sida.

För att göra det hela mycket enkelt för er som inte hängt med i följande… Jason är känd sen tidigare att smutskasta Michael i pressen och komma med flertalet lögner. Jason har tidigare påstått att Michael ska ha varit en utomjording sänd från rymden och påstod i somras att det var han som var pappa till Michaels tre barn. Något som vi alla vet självklart inte stämmer. I tv-inslaget med Jason skämtade han tillsammans med reportern om Michaels dotter, Paris, frisyr. Att man som människa har mage att gå ut med alla dessa lögner då man fått chansen att träffa Michael är för många obegripligt. Vi vill understryka att fansen hela tiden förklarade att det aldrig är fel att vara homosexuell och att det inte hade spelat någon roll om Michael nu var det… Men det är däremot fel att gå ut i tv med falska påståenden som inte stämmer. Flertalet artister har gått ut och berättat hur Michael flörtat med bla Beyonce mfl. I Michaels egen självbiografi Moonwalk berättar Michael om sin kärlek till kvinnor. Michaels livvakter gick efter tv-inslaget ut med en vädjan till fansen om att inte lyssna på Jason. De förklarade att dom, om någon, vet att Michael inte var gay. Eller som Michael själv sjunger i låten Tabloid Junkie: ”Don’t make it factual, actual, They say he’s homosexual”

Sedan tv-inslagets del1 visades så har Jason fått ta emot mordhot från flera fans världen över. Men mest rädd ska han enligt sig själv vara för dom japanska fansen. Dr Arnold Klein, som även han är känd för att enda sedan Michael dött smutskastat Michael, och som i helgen ställde sig bakom Jason, ska även han fått ta emot dödshot. Ett av dom ska vara följande:

You rotton son of a bitch, how dare you let that fat slob make those accusations about Michael,you should be ashamed,Michael thought you were his friend!!!!!!!!!!! Someone is going to pay for this dearly,maybe with a bullet?

Vi ska understryka att det aldrig är okej att hota någon till livet och att  det får stå för dom extrema fansen. Men vad förväntade sig Jason? En trofé för bästa lögnare? Att folk skulle tro honom? För inte ens när en annan amerikansk tv-kanal gick ut på stan och frågade folk om dom trode på Jason, så skakade alla på huvudet och skrattade åt hans påståenden.

Även Michaels egen familj har satt ner foten och sagt ifrån. Michaels dödsbo har hotat med en stämning mot tv-kanalen och Jason. Jermaine gick ut och sa att Michael inte var gay och kallade Jason lögnare. Även Joe, Michaels pappa gick ut och förklarade att Michael inte var gay och att Jason borde skämmas att prata som han gjort, om en död person.

Så, nej, Michael var inte gay, och även om han hade varit det så skulle det inte förändra våran bild och kärlek till Michael. Vi lär nog se mer i den här historien, men det här var allt för den här gången. Kom ihåg, media är aldrig bibeln… Aldrig! Lämna en kommentar nedan och säg din mening av det hela.

Källa: JacksonThrill


Kommentarer
Postat av: Love MJ♥

hej! jätte fin blogg. jag har oxå en MJ blogg.



Fast jag har inte hunnit skriva så mycke eftersom den är kanska ny.

www.familyjackson.blogg.se

jag har oxå en annan blogg som jag itne bara skriver om MJJ.

Men jag har en kategor som heter MichaelJackson♥

www.mmay.blogg.se



PS. om du har bloglovin så följer jag dig direkt!♥.DS

2010-05-08 @ 08:55:36
URL: http://http:/familyjackson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild