Han hyllas i hela världen


På årsdagen av sin död hyllades Michael Jackson över stora delar av världen.
Men i Los Angeles – där han levde och dog – stoppades fansen.
De släpptes inte fram till hans grav.
- Det är fruktansvärt, säger beundraren Kathe Sowisdral.
Redan klockan tre i går morse började de första fansen att köa utanför Forest Lawn-kyrkogården i Glendale.
I fem timmar väntade de på att portarna skulle öppnas. När de till slut släpptes in möttes de av kravallstaket. Många av dem såg aldrig platsen i mausoleet där Jackson vilar.
I stället fick de lämna över blommor och kort till kyrkogårdens personal.

Sowisdral, som för sjätte gången rest från hemmet i Atlanta för att besöka graven, var mycket upprörd.
- Jag hade hoppats att vi skulle få gå in och se Michael, sa hon till Los Angeles Times när hon släpptes igenom avspärrningarna.
- Men han vilar på andra sidan byggnaden.
Det klagades också över oresonliga vakter.
- De var för aggressiva. Vi borde ha fått mer tid, säger ett annat fan, Irene Childs, från södra Kalifornien.
Men det var inte bara amerikanska fans på plats. CNN intervjuade en kvinna som rest från Sibirien för att hylla sin idol.

Tallora Digirolami, 31, hade av samma skäl flugit från Adelaide i Australien.
- Jag kunde inte vara här i fjol. Därför var jag tvungen att komma hit i år, säger hon till LA Times.
Klockan elva på förmiddagen anlände Michael Jacksons syskon Janet, Jermaine, Randy och Tito Jackson för en planerad minnesstund.
- Michael var inte den som gav upp. Han var extremt stark, säger Randy Jackson.
Samtidigt fortsatte anklagelserna att hagla när det gällde ansvaret för Michael Jacksons död.
LaToya Jackson hävdade i går att popstjärnan mördades för den digra sångkatalog han var delägare i.
- De gjorde det, säger hon utan att specificera vilka hon syftade på.
Michael Jacksons pappa Joe, som tidigare har anklagat hustrun Katherine för att indirekt ha orsakat sonens död, stämde i går läkaren Conrad Murray för Michael Jacksons död.

Källa: Aftonbladet och Popkungen

1 år sedan The King lämnade oss

http://cdn.mymajicdc.com/files//2009/10/michael-jackson-this-is-it-cover.jpg

Nu har det gått ett år sedan The King Of Pop lämnade jordelivet.
Vi saknar dig, Michael Joseph Jackson.

Latoya framför "Earth Song"

Latoya Jackson framför Michael Jacksons "Earth Song" tillsammans med några ryska musiker och ett hologram av Michael Jackson i Muz-TV Awards i Ryssland.

Källa.

Nytt Jackson-spel till Ps3/Xbox360/Nintendo Wii

 

Michael Jackson fans kommer att kunna Moonwalk bredvid kungen av Pop i ett nytt TV-spel som kommer att släppas den här sommaren av Ubisoft Entertainment. TV-spelet är godkänt av Michaels dödsbo och av Sony.
Det ännu-icke namngivna spelet kommer att vara bland de första i hela världen att använda nya rörelse-upptäcka kamerasystem som kommer att vara tillgänglig senare i år för Microsofts Xbox 360 och Sonys PlayStation 3. Du kör alltså HELT utan kontroller - endast med kroppen!
Källa.

Få gratis sommarglass!


Lust att få gratis glass i sommar? Det går att ordna! Registrera dig här och samla poäng så får du glasscheckar till din mobil (värde 23 kr/st). Du får välja fritt ur GB's sortiment, wiho! Poäng får du genom att bla skriva om Sommarglass i din blogg, värva vänner och delta i tävlingar.

I sommar ska vi äta glass! Seså, vad väntar du på? Registrera dig du med!


Ny Michael Jackson bok



Boken heter "Michael Jackson: We Love You More "Our Voice Will Be Heard" Volume One"

Shawn Henning nya bok är en kraftfull och överväldigande hyllning och arv till Michael Jackson. I en bok, han samlade kärleksbrev, reflektioner, lovtal, dikter, essäer och teckningar från människor i hela världen som har en speciell uppskattning för King of Pop, Michael Jackson. Jag var särskilt imponerad av mångfalden av material, från så många olika länder och kulturer - allt detta innerlig och upplysande.

Källa.

"The Real Michael Jackson"

 

David Gest har varit en god vän till familjen Jackson sen han var en ung man. Han har nu skapat en hyllning till Michael, en fyra timmars TV "popumentary" kallas "The Real Michael Jackson".

David har spenderat mer än sex månader på att intervjua Michaels familjemedlemmar och några av hans vänner, såsom Whitney Houston, Smokey Robinson, Dionne Warwick och Petula Clark och han säger om projektet, "Jag tror att detta popumentary kommer att underhålla och undervisa i lika åtgärder om vilka de verkliga Michael Jackson var. Jag hoppas att detta kommer att fungera som en varaktig bevis på medkänsla och kärlek att han hade för hela mänskligheten. "

Källa.


Nominera Michael till Rockbjörnen


Nu är det dags att nominera Michael Jackson till Aftonbladets Rock Björnen 2010. Michael Jackson fick en Rock Björn 1988.

Nominera Michael Jackson i dessa kategorier:
Årets konsert: (skriv in) "This is it".
Årets Utländska låt: "This is it".

Klick här för att nominera. Den 17 augusti kan du rösta på finalisterna.

Källa.

Familjen Jackson på TV4 Plus

Om du har missat dokumentärserien "The Jacksons - A Family Dystany" kan du se alla avsnitten i repris på TV4 Plus med start på Måndag kl. 19:00.
Glöm inte heller "This Is It" ikväll på TV3 kl. 21:00.

Randy Jackson nära dö inatt

http://blog.taragana.com/e/wp-content/uploads/2009/08/michael-jacksons-brother-randy.jpg

Michael Jacksons bror Randy Jackson ligger på sjukhus och var inatt nära att dö av en mild hjärtattack. Randy Jackson fördes till Los Angeles sjukhus på tisdagen efter att ha rapporterat bröstsmärtor och läkare tror att han drabbats av en mild hjärtattack.

Den 48-årige stjärnan hade talat med sin far, Joe Jackson, via telefon, och tillade att Randy Jackson ”skämtade och verkade okej”.

Han genomgår i skrivande stund tester, säger källan. Randy Jackson är den yngsta av Jacksons bröder och var en av medlemmarna i Jackson 5 samt arbetat som soloartist.  Från början sades det att Randy drabbats av problem med magen men så var alltså inte fallet. Randy ska alltså ha drabbats av en mild hjärtattack. Mer info följer!

Källa.

Stoppa SVT´s smutsiga planer!

http://www.virginmedia.com/images/michael_jackson-1987-290ax400.jpg

 

Det är dags för ”Michaels Army of Love” att ännu en gång reagera! Den här gången gäller det den svenska tv-kanalen SVT1. SVT har nämligen planerat att sända Ian Halperin’s ”dokumentär”, ”Gone Too Soon” 26 Juni!

Ian Halperin är känd för att ha skadat Michael flera gånger. Ian har tidigare skrivit boken Unmasked: The Final Years of Michael Jackson och boken fick då enorma protester både från Jackson familjen och Michaels fans. Boken är byggd på lögner och hänger ut Michael som homosexuell och sprider flera rykten som inte är baserade på fakta eller sanning. Michael tog väldigt illa vid sig av boken då boken inte är byggd på några intervjuer eller undersökningar. Nu är alltså Ian tillbaka igen med en ny ”dokumentär” som bla kommer försöka framställa Michael som ett freak en knarkare och homosexuell. Något vi alla fans vet inte stämmer, men något som alla icke-fans kommer tro på. Därför måste vi stoppa SVT från att visa den här smutsiga ”dokumentären”.

Michael Jackson fans är kända för att vara dom mest hängivna, trognaste och största fansen i världen. Vi har ett flertal gånger gått ihop och satt stopp för olika tv-inslag, reportage i tidningar osv där avsikten har varit att smutskasta Michael. Michael är död och det är vi som är hans röst nu, kom ihåg det!

Hjälp till att STOPPA SVT från att sända Ian Halperin’s dokumentär:

  1. Skicka mail till [email protected] (VD) och till [email protected] (chef programinköp) samt till [email protected] (tf.programdirektör)
  2. Kontakta gärna SVT även via telefon på nummer:  08-784 20 00 (Tittarservice)

När du mailar eller ringer SVT så kom ihåg att hålla en trevlig ton. Dom kommer aldrig att lyssna på oss om vi är otrevliga eller inte kommer med något vettigt. Förklara för SVT att vi, Michael Jackson fans, inte accepterar att dom sänder denna ”dokumentär” och att dom väljer att sända den 26juni, en dag efter Michaels 1-års dag är bortom all respekt. Väljer SVT att visa dokumentären ändå kan dom räkna med en total bojkott av deras TV-kanaler samt sponsorer. Gör klart för dom vad som gäller helt enkelt! Kom ihåg att vi har stoppat saker förr och att allt är möjligt bara man är många, vi har endast 10 dagar på oss, så det är bråttom! Skicka gärna iväg fler än ett mail.

Ett stort tack till alla som hjälper till, det här är en kamp alla Michael Jackson fans bör ställa upp i! Sprid gärna denna nyhet till fler Michael fans och be dom göra samma sak.

Källa: JacksonThrill

"Forever Michael"

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01457/michael-jackson_1457290c.jpg

Michael Jackson och hans arv lever vidare och på 1-års jubileumet av hans bortgång, den 25 juni i år, kommer familjen Jackson att presentera en röda mattan-tillställning,
som omfattar framträdanden och stora festligheter för att hedra den populära sångaren,
vid namn "Forever Michael". Eventet kommer att hållas på Beverly Hilton Hotel i
Beverly Hills och tanken är att samla hela Michael Jacksons familj,
alla fans, supportar, kändisar och ja, hela samhället, för att hedra honom!
Vi tycker att det är mycket fin gest och tanke för att hedra King of Pop
och eventet är öppet för allmänheten! Vi saknar dig Michael!

Källa.

1000 rosor till Michael!



Michael Jacksons 1-års dag närmar sig med  stormsteg. 25 Juni är det dags för fansen att återigen samlas för att minnas kungen. På vårt forum har ett event planerats som kommer ha sin plats i Göteborg. Ett av projekten inför träffen är en enorm hyllning i form av hela tusen (!) st rosor till Michael. Det är en hyllning där flera personer från forumet sponsrar med minst 100kr till projektet. På bara en dag har vi redan fått in intresse som ger oss flera hundra rosor. Men Jacksonthrill vill nu ta steget längre och ge er som inte är medlemmar på forumet chansen att delta i denna enorma hyllning till Michael inför 25 juni!

Intresset på forumet har varit oväntat stort och vårat mål är nu: Tusen rosor till Michael! Vill du vara med på en av Sveriges största hyllningar till kungen av pop? Nu har du chansen. Men det är bråttom, senast nu på fredag (11 juni) behöver vi din anmälan! 

Källa.


Barnen blir mångmiljonärer

http://princejackson.webs.com/365_michael-jacksons-kids-attend-memorial.jpg

Michael Jackson gör sina tre barn till mångmiljonärer - menförst när de fyller 30.När dokumentet över hur han väljer att fördela sina tillgångar kom ut visar det att bara barnen och hans mamma får del av pengar.

Trots att han dog pank visar den fond Michael Jackson satt upp att hans tre barn och mamma Katherine kommer att få det mer än väl ställt. Katherine kommer snart att få tillgång till 99 miljoner dollar och Prince, 13, Paris, 12, och Blanket, 8, kommer att få 33 miljoner dollar var, men de måste vara minst 30 år innan de själva får tillgång till pengarna.

- När de blir gamla nog och förhoppningsvis visa nog så kommer de att få tillgång till pengarna, säger en vän till familjen till News of the World.

Källa.

The Wiz på ZTV

http://affrodite.net/wp-content/uploads/2009/05/thewiz_castphoto.jpg

I morgon visas "The Wiz" på ZTV klockan 21:00.

Handling:

Amerikansk musikal från 1978. Dorothy, en amerikansk förskollärare från New York, lämnar en kväll en stor familjemiddag för att leta efter sin bortsprungna hund under en snöstorm. Hon sveps med av en cyklon och förs till den urbana versionen av landet Oz.

Starlight



Starlight är en tidigare demo från 1981 till den senare megahiten Thriller.


Museum i hemstaden

http://genderacrossborders.files.wordpress.com/2009/06/a-young-michael-jackson-michael-jackson-he-was-born-in-gary-indiana-the-seventh-of-nine-children-chicago-tribune.jpg

I Michael Jacksons forna hemstad Gary i delstaten Indiana kommer man nästa år att börja bygga ett museum till popkungens ära, meddelar stadens myndigheter. Museet som kostar 300 miljoner dollar uppskattas samla 750 000 besökare årligen.


Michael Jacksons far Joe sade på onsdagen att museet är något som Michael och hans familj alltid har önskat sig. Jackson själv besökte sin hemstad sista gången år 2003, då han var där för att förhandla om museiprojektet. Projektet framskred dock inte förrän Jackson avled i fjol.

Källa.

Jackson-låtar på Singstar


Sony Playstation ger ut "Singstar - Michael Jackson". Det finns inget releasedatum ännu, men spelet kostar i butik [CDON] cirka 299 kronor. Kommer även till Playstation 3. Inget fastställt datum.

Jag längtar redan :D

Källa.

Invald i Apollo Walk of Fame i NYC



Michael Jackson är förutom i första klass av underhållare som ska hedras med stjärnor på en ny Walk of Fame plats utanför New Yorks Apollo Theatre. Tillsammans med The King Of Pop Michael Jackson och andra att hedras kommer att The Godfather of Soul James Brown , Jones, Patti LaBelle, Smokey Robinson, Gladys Knight och the Pips, Aretha Franklin, Little Richard och Ella Fitzgerald.

Plattorna var Quincy som har installerat den här veckan för alla utom Michael Jackson och Aretha Franklin. Jackson och Franklins plack kommer att presenteras i juni med Gala Benefit. Varje år vid den icke-vinstdrivande Theaters Spring Gala Benefit, legendariska musiker, artister och underhållare som vägen till berömmelse ingår Apollo är inkallad till Apollo Legends Hall of Fame. Apollo Teatern firar sitt 75-årsjubileum år.

Källa.

RSS 2.0